Народжувати буде в Україні: вагітна Наталія Могилевська показала округлий живіт і дочекалася поповнення

Наталія Могилевська — популярна зірка естради, яка ревно оберігає сімейні таємниці. Втім, зірці не вдалося приховати правди про своє материнство. Дізнайтеся все про особисте життя співачки у матеріалі.

Наталія Могилевська. Ця яскрава артистка підкорила фанатів не лише своїм сильним голосом, а й щирістю. Прихильники із захопленням стежать за життєвою історію кумира, а на концертах всі почуваються наче проводять час зі своєю родиною.

Зірка ніколи не приховувала від публіки свого сімейного стану. Відомо, що у її житті було два офіційних шлюби. З бізнесменом Єгором Долініним вона навіть виховувала його дочок від першої дружини. Казки про злу мачуху не вийшло, адже знаменитість прикипіла душею до діток, а вони тягнулися до неї, як до рідної.

Наталія Могилевська зізналася, чому не евакуювалася з України та розповіла про вагітність
Вагітна Наталія Могилевська показала округлий живіт

А ось свого карапуза народити у молоді роки у Наталії не вийшло. Маючи сильний амбітний характер, вона всю себе віддавала роботі, але видно з висловів Могилевської, що вона не бачить проблеми стати матір’ю і у зрілому віці. Вона вважає, що всьому є свій час.

Наталія Могилевська
Вагітна Наталія Могилевська показала округлий живіт

Неймовірно вразила своїх прихильників артистка фотографіями з вагітним животиком. Всі зраділи, що поп-діва народить Україні нового козачка. Співачка ефектно позувала на камеру, але врешті-решт виявилося, що це був лише образ.

Що відомо про справжнє поповнення у родині Наталії Могилевської?

Співачка ошелешила всіх в інтерв’ю “Сніданку з 1+1” про те, що у її сім’ї з’явився синочок. Щоправда, дитинка не Наталії, а її сестри. Жінка змушена була народжувати не вдома, а їхати аж до далекої Франції, аби у безпеці привести у цей світ хлопчика.

А ось сама Могилевська заінтригувала всіх словами про те, що можливо вдасться до всиновлення, адже їй також хочеться поняньчити на руках свого малюка.

Нагадаємо, нині співачка пробує себе у новому амплуа: вона стала займатися театральною діяльністю. Тематика творчості присвячена нинішнім подіям та моральному стану, у якому живе тепер артистка.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.