Джамала показала, чи змогла після виїзду до Польщі зберегти свій шлюб: “Від реальності не сховатися”

Співачка Джамала полишилп Україну під час війні, а за тим одразу поповзли чутки про те, що артистка ймовірно могла розлучитися зі своїм обранцем. Чи дійсно це так? Зірка Євробачення все довела одним лиш відео.

Співачка Джамала стала справжньою легендою української музики. І не лише через свою перемогу на Євробаченні з піснею “1944”. Ще у 2014-му році зірка відверто засудила агресію росії у Криму та стала активно говорити про те, що відбувається там з кримськими татарами і присвятила творчість цій та іншим несправедливим історичним подіям, пов’язаним з цією землею.

Джамала розплакалася під час виступу в Ісландії
Джамала показала, чи змогла зберегти свій шлюб

Нині вона представляє нашу державу закордоном, дає благодійні виступи, а також підтримує своїх прихильників у мережі. Сьогодні, у День Незалежності, зірка написала дуже щемливі слова привітання:

“Чи могли б ми подумати, що за рік наше життя повернеться на 180 градусів? Навряд. Та від реальності не сховатися: вона страшна, жорстока й некваплива. Ми всі ностальгуємо за минулим, проте життя триває і просто зараз ми будуємо своє майбутнє. І не тільки своє, а й тих, хто житиме в цій країні після нас. Довгий й непростий шлях. Але наше майбутнє точно того варте. З Днем Незалежності!

Що відомо про шлюб Джамали?

У 2017-му році співачка вийшла заміж. Її обранцем став уродженець Сімферополю Сеїт-Бекір Сулейманов. Коли дружина відправилася у Польщу, чоловік лишився в Україні, адже не має права, як і більшість громадян призовного віку, на виїзд. Та нещодавно його обраниця повернулася та показала відео, де, закохана наче дівчина, притулилася до милого. Видно, що пара сильно сумувала на відстані. Розлучення у такої міцної родини точно не буде!

Джамала показала, чи змогла зберегти свій шлюб

До речі, подружжя виховує двійко діток, яких назвали красивими традиційними іменами.

Нагадаємо: Джамала стала учасницею польської версії проєкту “Танці з зірками”. Тривалий час ця інформація була інсайдерською, але згодом сама співачка не змогла змовчати про новий виток у своїй кар’єрі.

Схожі статті