Телеведуча Катерина Осадча зізналася, чому її старший син не йде на фронт: зірковий хлопець призовного віку

Відома телеведуча та журналістка Катерина Осадча вирішила діяти на випередження провокуючих питань і розповіла, чому її старший, повнолітній син Ілля не на фронті

Треба зазначити, що телеведуча дуже рідко хизується старшою дитиною у instagram просторі, можливо сам Ілля забороняє мамі показувати його на весь світ. Натомість молодших синів, спільних з Юрієм Горбуновим, Осадча публікує частенько. А нещодавно у Катерини була спеціальна фотосесія з молодшими синами Іваном та маленьким Данилом, з нагоди дня народження найменшого сина.

Катерина відзначила той факт, що День Прапора тепер відзначає з нами весь світ, тому що нині українці живуть в кожному куточку цього великого світу і тепер, ми маємо багато підтримки. А цей день тепер важливий не для однієї країни, а для всього світу.

До речі, Катерина Осадча одна з небагатьох українських зірок, дуже часто стала викладати фото в одязі жовто-блакитних кольорів в підтримку України та українських брендів одягу.

Чому ж повнолітній син Осадчі не воює?

Якщо не дочитати пост Катерини, то відповіді і не знайдеться. Телеведуча вирішила дуже акуратно відповісти на питання, перш ніж її почали засипати підписники у коментарях. А зірок полюбляють хейтити в коментарях та задавати публічно дуже незручні питання, на які або треба навчитися не звертати уваги, або їх постійно видаляти, чи просто закрити для користувачів можлмвість писати коментарі.

Тож, зіркова мама Осадча вирішила одразу захистити себе та свого старшого сина від непотрібних пліток. А зробила Катерина це так: “Випереджаючи всі питання, Ілля не воює, вивчає IT і вже боронить країну на цьому фронті”. Виходить, що старший син Осадчі боронить країну на інформаційному просторі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.