37-річна Тіна Кароль похизувалася рум’яними булочками та показала їх фанатам з усіх ракурсів: “Надзвичайні”

Знаменита українська артистка, поп-діва вітчизняного шоу-бізнесу Тіна Кароль вийшла на зв'язок з пекарні і вразила як своїм образом, так і взаємодією з хлібопекарськими виробами.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль прославилася не тільки завдяки своєму музичному таланту. Зірка володіє розкішними зовнішніми даними, що дозволяє їй експериментувати з нарядами, фотосесіями та виходами в світ. Артистка може дати фору будь-якій світській левиці і вже досить давно задає моду в українському шоу-бізнесі.

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля
Тіна Кароль похизувалася рум’яними булочками

Тіна Кароль похизувалася рум’яними булочками

Варто відзначити, що вибір локацій іноді дивує навіть її найвідданіших фанатів. Тіна Кароль фотографувалася і в пустелі, і в горах, і на роликах, тощо. Але нещодавно їй знову вдалося зацікавити публіку черговими екстравагантними кадрами. На цей раз співачка відвідала пекарню.

Кароль показала себе в елегантній, обтягуючій сукні, а також звернула увагу своїх підписників на хлібопекарські вироби, які повсюди були розставлені на полицях та чекали своєї черги відправитися до печі.

Не дивлячись на присутність суперзірки, робітники закладу не припиняли робити свою важливу місію, і займалися виготовленням хлібу та булочок.

Відеозйомці виробів з тіста Тіна Кароль присвятила дуже багато часу. Можливо, це пов’язано з любов’ю до смачненького і неможливістю поласувати ним вдосталь, адже поп-діва постійно сидить на різноманітних дієтах. На жаль, у артистки тип фігури, який вимагає уваги та постійної роботи над собою.

Фанати бачили Тіну у різній фізичній формі і не припинили її любити. Тим не менш, Кароль віддає перевагу стрункості, і тому безперервно працює над собою.

Нагадуємо, що не так давно ми розповідали про те, який розмір одягу носить Тіна Кароль.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".