Чому у Таюне такий псевдонім? Головна вовчиця Олега Винника роками приховувала правду про себе та співака

Коли знаменитий український виконавець Олег Винник виступає перед публікою, від очей ніколи не приховується прекрасна бек-вокалістка, яка стоїть ближче всіх до співака.

Ще за часів, коли шанувальниці Олега Винника не підозрювали про те, що в нього є таємна дружина, його бек-вокалістка Квітка Таюне швидко прославилася. Не помітити красуню, яка знаходиться ближче за всіх до співака на сцені, просто неможливо. Світловолоса красуня завжди одягнута з голочки, неймовірно вродлива, володіє музичним талантом та неприкритою харизмою.

Таюне нарешті вийшла на зв'язок
Чому у Таюне такий псевдонім

Чому у Таюне такий псевдонім

Справжнє ім’я бек-вокалістки — Таїсія Сватко, що пояснює, чому у Таюне такий псевдонім. Квітка  додалася вельми природньо і наче само собою, адже так її називав сам повелитель вовчиць у своїх інтерв’ю.

Але ніжне ставлення виконавця до своєї партнерки по сцені пояснюється просто: подейкують, що Таїсія є таємною дружиною Олега Винника. Журналісти декілька разів їздили у рідне село повелителя вовчиць і кожного разу отримували відповіді на свої запитання.

Олег Винник і Таюне
Чому у Таюне такий псевдонім

Односельчани виконавця були дуже щедрими на інформацію і зізналися, що зірка познайомився з майбутньою дружиною під час навчання, зіграв весілля на два села, а потім емігрував разом з нею до Німеччини, де став справжньою знаменитістю. Звісно, кожен раз вони вказували лише одне ім’я — Таїсія. А за часів, коли мама Олега була живою, виконавець приїжджав разом з бек-вокалісткою до жінки в гості, ходив з нею до магазину і копав город.

Варто відзначити, що у пари є син Юліан, який на даний момент проживає за кордоном. Хлопчика ховають від публіки, але і про його існування журналісти дізналися саме завдяки колишнім сусідам та односельчанам Винника. Та можливо, у зірки є інші діти?

Схожі статті