Чия коханка Оля Полякова? Співачка закрутила роман з одруженим чоловіком і розбагатіла, розбивши іншу родину

Оля Полякова не проти стосунків з одруженими чоловіками. Тому відверто та без усілякого розкаяння розповіла чия ж вона коханка та як далеко зайшла ця історія

Епатажна зірка української естради Оля Полякова, доволі не сором’язлива особа, яка завжди веде себе вільно та сміливо. Здається, в цієї жінки взагалі немає комплексів та таємниць. Щира, відкрита, завжди має свою думку та гостра на язик. Ці якості не можуть не вабити, тому Оля Полякова вважається дівою.

П
Полякова на відпочинку з родиною

Але в особистому житті зірки все не так, Оля не дуже любить виносити на публіку особисте, її чоловік не публічна людина. Але одну таємницю Полякова таки розказала. Вона зізналась, що була коханкою свого теперішнього чоловіка бізнесмена Вадима Полякова і не вважає, що цей факт псує її репутацію.

Оля розповіла, що вони зустрілися на концерті на честь дня народження Вадима. Чоловік закохався одразу, почав залицятися до Олі, але був одружений на той момент. Полякова каже: “Я не довго ходила в ролі коханки, тому що мій чоловік дуже рішуча людина. Він вирішив не мучити ні мене, ні свою тодішню дружину і зробив свій вибір”

У подружньому житті пари були складні моменти відверто каже Полякова: “Довго не могла стримати свій пил та била посуд, але згодом зрозуміла, що це не допомагає. Тепер, нашому подружньому житті з’явилося взаєморозуміння”. У пари є дві доньки старша Марія, чка народилася у 2005 році та молодша Аліса, народилася 2011. До речі, старша донька Марія, копія своєї зіркової мами.

Родина Полякової
Родина Полякової

Полякова радить дівчатам не потрапляти в такі трикутники кохання. “Це не завжди може обернутися на користь коханки і може скластися все не так гармонійно та добре, як вийшло у мене”: прокоментувала Полякова.

Схожі статті