Колишня Віктора Павліка знов лютує: Катерина Репяхова ледве рятується від Лариси Созаєвої

Час від часу в новій родині Віктора Павліка та Катерини Репяхової виникають публічні скандали через претензії та істерики його колишньої Лариси Созаєвої, з якою Віктор прожив у шлюбі декілька десятиліть

Созаєва досі звинувачує молоду дружину Павліка у тому, що саме через неї подружнє життя Лариси розбилося. І досі Созаєва не визнає Репяхову як законну дружину свого колишнього чоловіка. До того ж у 2020 році у Лариси помер єдиний син від Віктора Павліка.

Це змушує Созаєву ще більше ненавидіти Репяхову та звинувачувати молоду жінку навіть у цьому, та взагалі у зламаному житті. Але до смерті сина Катерина не має жодного відношення, єдиною причиною смерті сина є тяжка хвороба, з якою він боровся останні 2 роки життя.

Ста
Старший син Віктора Павляка, який помер

Всі ці скандали та публічні істерики Созаєва влаштовує лиш з однієї причини:” Стало страшно, що залишусь одна, що я негарна, стара і як жінка нікому не буду потрібна”. Лариса зайняла позицію агресора та почала публічно ображати Катерину, навіть коли Репяхова носила під серцем дитину.

М
Молода родина Віктора та Катерини

Замість того, щоб знайти в собі сили і жити далі своїм життям Лариса продовжує травити Репяхову. Катерина це розуміє і вже не один раз акцентувала увагу на тому, що: “Це гра на публіку, все це робиться навмисно,аби показати нас у поганому світі” – Каже Катерина.

До того ж Лариса не зупиняється лише на скандалах та образах, вона вимагає гроші за квартиру, в якій зараз проживає. Віктор Павлік вже багато років виплачує кредит за квартиру, яку брав в іпотеку ще в роки подружнього життя з Созаєвою. Гроші на погашення кредиту Павлік брав зі спільного бюджету з Катериною, тож виходить і вона сплачує Созаєвій місце проживання. А Ларисі і цього мало, вона заявляє, що з цієї квартири її виганяють, після заяви Катерини про припинення сплати кредита та комуналки.

Ф
Фото з сімейного архіву родини Павліка

Катерині Репяховій ця ситуація набридла і дівчина подала на Созаєву позов до суду за нескінченні публічні образи та постійний наклеп.

Детальніше про особисте життя Віктора Павліка в наступному відео:

 

Схожі статті