Квітник Олега Винника: Таюне, Еліна Іващенко, Олена Шоптенко та інші жінки, які претендують на звання вовчиці

Що відомо про всіх жінок відомого українського співака Олега Винника? Чи знайшов, нарешті, викрадач жіночих сердець серед них свою вовчицю?

Неможливо порахувати, скільки жіночих сердець вже розбив головний вовк країни. Блакитні очі красеня підкорюють слухачок своєю загадковістю та недоступністю. Він не з тих, кому подобається міняти жінок, як рукавички та бути в епіцентрі любовних скандалів. Але все таємниче викликає ще більший інтерес.

Герой цього матеріалу, як ви вже могли здогадатися, популярний український співак Олег Винник. Кількості його романів може позаздрити будь-який ловелас, якби, звісно, всі ці романи були правдою. Інформацію про свої романтичні стосунки артист ретельно приховує під допитливої публіки. Але є жінки, яких не безпідставно підозрюють у відносинах з повелителем вовчиць.

Еліна Іващенко

Олена Шоптенко та Олег Винник
Квітник Олега Винника

Особливе ставлення Олега Винника до своєї підопічної на вокальному шоу “Х-фактор” помічали всі присутні. У ЗМІ швидко поповзли плітки, що творчий наставник та юна співачка мають не лише професійні взаємовідносини. Окрім того, що артисти не давали жодних коментарів з цього приводу та обидва не спростували ці чутки, Винник та Іващенко записали спільну пісню про кохання, під назвою “Діаманти”. Можливо, це просто творчий подарунок від тренера для переможниці проєкту, а можливо, що й натяк.

Олена Шоптенко

Олег Винник розсекретив роман з переможницею "Х-Фактора" Еліною Іващенко
Квітник Олега Винника

Олена Шоптенко та Олег Винник брали участь у танцювальному проєкті “Танці з зірками”. Від чарівних виступів цієї пари неможливо було відвести погляд, через що й вони так сподобалися телеглядачам. Фанати хотіли, щоб партнерів зв’язувала більш романтична історія, ніж просто участь у шоу, з якого, до речі, артисти були дискваліфіковані. Знаменитості одночасно захворіли на COVID-19 та обидва перебували на карантині. Скоріш за все, що зірки підхопили вірус один від одного, а це ще більше підігріло плітки щодо їх роману.

Таюне

Олег Винник пройшов тест на детекторі брехні
Квітник Олега Винника

Таїсія Сватко познайомилась з Олегом Винником ще у студентські часи. Талановита виконавиця багато років була бек-вокалісткою співака та подорожувала з ним на всі гастролі. Прихильники давно впевнені, що між артистами є не просто романтичні стосунки. Подейкують, що вони взагалі багато років одружені та навіть мають спільну дитину. Співак колись зізнався, що дійсно має нащадка, але ім’я матері продовжує тримати в секреті.

Оля Полякова

Олег Винник більше не вийде на українську сцену? Оля Полякова видала секрет повелителя вовчиць
Квітник Олега Винника

Олег Винник не приховував, що часто був гостем у домі Олі Полякової. Поп-діві подобалось підігрівати плітки стосовно їх роману, навіть не дивлячись на те, що вона одружена. Спільні сторіс, де Полякова фотографується в обіймах з повелителем вовчиць, викликали неабиякі перешіптування серед фанатів. Але далі чуток ця історія так і не зайшла.

Нагадаємо, що зараз Олег Винник знаходиться на лікуванні у Німеччині.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.