Аліна Гросу поскаржилася на стан свого здоров’я та розповіла про недугу: “Відходжу від наркозу”

Молода співачка та акторка Аліна Гросу налякала свою аудиторію історією в instagram зі словами "Відходжу від наркозу". І додала, що погано себе почуває

Аліна Гросу стала відомою ще з дитинства, дівчинка співала, знімала кліпи та мала шалену популярність і любов глядачів. Її кар’єра стрімко розвивалася, а дівчинка ставала більш помітною в українському шоу-бізнесі. Натомість, коли виросла, різко зникла з радарів.

Аліна Гросу зі своїм коханим Романом Полянським
Аліна Гросу зі своїм коханим Романом Полянським

Згодом Гросу знов почала займатися творчістю, але вже дорослою та більш серйозною, тепер, дівчина не тільки співає, а ще й займає крісло судді на талант-шоу ” Співають всі”. Також, Аліна займається акторською діяльністю. До речі, на зйомках вона й познайомилась зі своїм теперішнім нареченим Романом Полянським, з яким вони вже більше ніж 3 роки разом, актор навіть переїхав жити в Київ заради коханої.

Нещодавно Аліна надто стурбувала своїх прихильників в instagram. Співачка опублікувала історію, де поскаржилась на свій стан здоров’я: “Не мені зараз вам жалітися тут треба. Але останні два тижні капець які тяжкі були. Зараз відходжу він наркозу, все норм” – написала Гросу.

історія Гросу в instagram
історія Гросу в instagram

Ця новина збентежила багатьох прихильників співачки, яку операцію перенесла дівчина, та що з нею сталося, вона не коментує, не хоче лякати шанувальників та вважає, що це не дуже велика проблема.

Але відомим є факт, що в липні, Аліна також погано себе почувала і навіть опинилася в лікарні. Тоді її стан погіршився через нерви. Але причину своїх проблем зі здоров’ям Гросу розкривати не бажає. Можна лише припускати, що це через зникнення її коханого Полянського, адже з лютого у пари немає спільних публікацій. А Роман взагалі зник з радарів соціального життя.

Схожі статті