34-річна Леся Нікітюк прокинулася на підлозі біля унітазу і емоційно зізналася про пережите: “Кошмар”

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк вийшла на зв'язок рано-вранці та схвилювала мережу зізнанням про пережиту ніч. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк після початку повномасштабної війни в Україні не евакуювалася за кордон і навіть на захід України, як більшість її колег. Зірка здивувала своїх фанатів неймовірною стійкістю, сміливістю і незламністю.

Леся Нікітюк вперше розповіла про стосунки зі своїм головним ворогом
Леся Нікітюк прокинулася у ванній на підлозі посеред ночі

У перші ж дні вона створила фонд допомоги внутрішнім переселенцям та захисникам. Також знаменитість розповіла про свій координаційний центр для волонтерів. Леся, як і її друг Сергій Притула, зробила неймовірні речі задля майбутньої перемоги України.

Леся Нікітюк прокинулася у ванній на підлозі посеред ночі

Варто відзначити, що зірка майже одразу втратила роботу. А проєкти з її участю також не вийшли на екрани — рекламодавці не змогли інвестувати в них. Тим не менш, Нікітюк не вішала носа і намагалася зробити усе від неї залежне.

Дохід в соціальній мережі Instagram також припинився, адже сторінку зірки неодноразово видаляли, а її публікації не потрапляють у рекомендації — все через численні скарги від росіян.

Але Леся Іванівна надихає своєю сміливістю та стійкістю. Адже вона також має свої слабкості і інколи дозволяє емоціям взяти верх. Нещодавно вона повідомила, що через тривогу мала перебратися зі спальні до ванної кімнати. Телеведуча використовує цю кімнату замість бомбосховища.

Леся Нікітюк прокинулася у ванній на підлозі посеред ночі

Там вона і спала, але недовго. Посеред ночі зірка раптово прокинулася від кошмару, який сильно її стривожив. Зірка показала, як виглядала через це зранку і нецензурно висловилася у зв’язку з поганим сном.

На жаль, більшість українців скаржиться на нічні кошмари через війну.

Схожі статті