Колишня Олександра Пономарьова Мозгова пригадала часи, в яких була з зіркою і зізналася: “Хочу повернутись”

Знаменита українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова привітала Донецьк зі святом та пригадала минулі часи.

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова вкрай рідко вдається до емоційних публікацій. Однак останнім часом жінка вражає свою аудиторію зізнаннями.  Не так давно знаменитість зізналася, що ледь пережила свою хворобу і навіть подумувала піти з життя. Мовляв, єдине, що тримало її на землі — це донька від Девіда Аксельрода.

Нагадуємо, у продюсерки минулого року діагностували хворобу Лайма, яка доставила зірці багато проблем.

Олена Мозгова пригадала минуле і вразила зізнанням

Олена Мозгова пригадала минуле і вразила зізнанням

А нещодавно Олена пригадала минулі часи, коли вона мала можливість насолоджуватися Донецьком. Звісно, ці спогади може розділити і її колишній чоловік Олександр Пономарьов, з яким вони мають вельми бурхливе минуле. Зірка вперше зізналася, що мріє повернутися у ті часи і приїхати до міста.

“Сьогодні День міста Донецьк! Боже ти мій, скільки ж у моєму житті пов’язано з цим містом! Як я сумую за людьми і тим часом, коли я літала до Донецька на вихідні, щоб просто “відпочити і виспатись” до свого улюбленого “Донбас Паласу”. Як же я хочу повернутись до рідного, чудового, гарного, українського Донецька!” – написала у Facebook Мозгова.

Варто відмітити, що Олена Мозгова і Олександр Пономарьов хоча і знаходяться у конфлікті, але під час війни виявилися найагресивнішими борцями за незалежність України на культурному фронті. Поки співак складав пісні про майбутню перемогу України, Олена Мозгова чистила картоплю, годувала територіально оборону і користувалася своїм впливом соціальних мережах, розповідаючи аудиторії власні думки щодо війни.

Схожі статті