Дреди і чорні нігті: Юлія Саніна показала, яка вона виглядала 9 років тому

Відома співачка, лідерка гурту The Hardkiss Юлія Саніна опублікувала в соцмережі знімок 9-річної давності.

Красива і яскрава солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна завоювала любов багатьох глядачів шоу «Танці з зірками». Але й сама Юлія багато працює, щоб не розчарувати своїх фанатів – старанно готується до кожного випуску, незважаючи навіть на якісь проблеми зі здоров’ям.  Так, нещодавно вона вийшла на паркет “під” знеболюючими препаратами, тому що під час тренувань сильно травмувала стегно, і все-одно гідно виступила.

Не забуває Саніна тішити фанатів і яскравими світлинами зі свого насиченого життя. Так, Юлія ділиться власними моментами і емоціями, зафіксованими на камеру, і моментами з коханим чоловік.

Цього разу фронтвумен The Hardkiss показала шанувальникам, як вона виглядала 9 років тому. Світлину себе 21-річної Юлія опублікувала в своєму інстаграм-сторіс.

Юлія Саніна
Юлія Саніна

На фото можна побачити, що молодша Юлія була не менш яскрава і смілива, ніж вона теперішня. Вона позує на ніжній світлині з зачіскою з дредів і стрілками на очах. На нігтях у Юлії чорний лак.

Зазначимо, Юлія Саніна полюбляє дивувати публіку незвичним макіяжем і цікавими луками, тож фото цілком в стилі співачки.

Схожі статті