Як зараз виглядає 43-річна Ані Лорак: після втечі з росії набрякло обличчя і з’явилися зайві кілограми

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак свого часу спричинила небувалий скандал виступом в анексованому Криму на честь його приєднання до російської федерації. Але це було лише початком.

Знаменита Ані Лорак завжди славилася своїм вродливим обличчям та розкішними зовнішніми даними. Буде справедливо стверджувати, що вона пробилася на вершину музичної індустрії не тільки завдяки бездоганному вокалу, але й миловидній зовнішності. Таланти артистки безперечні, однак з’ясувалося, що цього недостатньо для того, щоб втриматися у першому ешелоні.

Як зараз виглядає 43-річна Ані Лорак

Яку ціну Ані Лорак заплатила за пляски перед путіним
Як зараз виглядає 43-річна Ані Лорак

Після того, як співачка виступала перед володимиром путіним в анексованому Криму, двері в український шоу-бізнес для неї закрилися. А після того, як вона не змогла визначитися зі своєю позицією під час повномасштабної війни на території України, двері в російській шоу-бізнес також для неї назавжди захлопнулися.

Спочатку артистка виїхала з території російської федерації, але згодом була вимушена видалити особисту сторінку в соціальній мережі Instagram через неймовірний шквал хейту з обох сторін.

Фанати артистки не бачили її більше, ніж півроку. І якби не кадри з весілля у Вірменії, не дізналися би наскільки вона змінилася під час своєї еміграції.

Як зараз виглядає 43-річна Ані Лорак

Зайві кілограми Ані Лорак стали для її шанувальників сюрпризом, як і зміни на її обличчі. Подейкують, що артистка не тільки втратила кар’єру, але згодом стане банкрутом. В росії на неї подали до суду нібито через обкрадання російських слухачів. Бойфренд артистки також її покинув та рушив до Сполучених Штатів Америки.

За деякими даними зараз Кароліна знаходиться вдома у свого колишнього чоловіка в Туреччині. Однак, офіційного підтвердження цьому немає, так як Ані Лорак просто не виходить на зв’язок.

Схожі статті