Аіда Ніколайчук похизувалася розкішною фігурою та квітами від коханого: щоб Кондратюк кусав лікті

Головна зірка Х-Фактору Аіда Ніколайчук вразила новою фотографією, яку оприлюднила під час війни. Як зараз виглядає вокалістка, яка підкорила серця українців?

Аіда Ніколайчук свого часу безперечно була відкриттям сезону. Її вокал та голос були настільки чистими, що судді спочатку засумнівалися у тому, що дівчина співає без фонограми. Але впевнившись у чесності її намірів, без питань взяли її до проєкту.

Аіда Ніколайчук сумує за Кондратюком
Аіда Ніколайчук похизувалася розкішною фігурою

Окрім таланту Аіда володіла ще й неймовірними зовнішніми даними — струнка, вродлива, і дуже доглянута красуня одразу ж стала претенденткою на серце Ігоря Кондратюка, за версією українських глядачів. Однак, зізнання у романі так і не відбулося, а після закінчення шоу шляхи зірок розійшлися.

Аіда Ніколайчук похизувалася розкішною фігурою

Згодом аудиторія все ж таки отримала коротке роз’яснення того, чому свідками вони стали. Ігор Кондратюк пояснив, що перш за все цінує у жінках розум, а не зовнішність. Вроду він розцінює лише як приємний бонус.

Ба більше, з Аідою він не став співпрацювати через її холодність. Мовляв, йому не вистачає від неї тепла та віддачі. Тим не менш, її таланту він не заперечував і побажав їй удачі на шляху до успішної кар’єри, чого, на жаль, так і не сталося. Тим не менш, Аіда зберегла в собі усе те, чим колись підкорила фанатів.

Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову світлину, на які похизувалася розкішною фігурою, а також показала, як сильно її любить її обранець, адже постала у кадрі з квітами.

Чи слідкує Ігор Кондратюк за колишньою підопічною? Цілком імовірно, але на даний момент у продюсера є справи важливіші, адже він залишився без будинку, і на даний момент знаходиться з родиною у Львові.

Схожі статті