Леся Нікітюк зустрілася з Патроном та підвезла його до роботи: хвостатий герой показав процес розмінування

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк підвозить на роботу не менш відомого військового пса Патрона, та спостерігала за тим, як він працює

Леся Нікітюк відома телеведуча, яка з початку повномасштабної війни долучилась до ряду волонтерів. Дівчина не боїться їздити у небезпечні точки України, допомагати та показувати, що відбувається в різних регіонах країни.

Патріотична Леся Нікітюк
Патріотична Леся Нікітюк

Довгий час Леся знаходилась у волонтерському штабі, куди організовувала великі поставки продуктів, овочів, фруктів та усих необхідних засобах для життя переселенців. Разом з дітьми, людьми похилого віку та переселенцями, Леся жила бік о бік і образ “нахаби” швидко розвіявся. Зірка українських екранів втратила роботу, тому що ніякі розважальні шоу зараз не знімають і найближчим часом не стануть.

Проте Леся Нікітюк має авторське тревел-шоу “Le Маршрутка”. До війни Леся встигла випустити 2 сезона шоу, в якому вона показувала красиву Україну та щирих, душевних людей в різних куточках країни.

Леся Нікітюк підвозить Патрона на роботу
Леся Нікітюк підвозить Патрона на роботу

Оскільки зараз роботи на телебаченні немає, Леся вирішила відновити зйомки свого тревел-шоу, але вже зовсім з іншою метою. Тепер Леся Нікітюк буде демонструвати на що перетворилась Україна через окупацію наших територій росіянами.

Можна сказати, що це буде зовсім новий формат шоу, адже зараз змінилась його головна мета та в кожну зйомку вкладається більш глибокий сенс. Сприйматися побачене також буде інакше, тому що пережите нікуди не подіти. Але знаючи Лесю, нотки гумору та щастя звісно будуть.

Також для одного з випусків Леся Нікітюк познайомилась з військовим Джек-рассел-тер’єром Патроном, який став героєм одного з випусків “Le Маршрутка”. Але подробиці знайомства Леся поки не розкриває, каже: “Подивитесь у проєкті”.

Схожі статті