Зірка “МастерШеф” Ліза Глінська вперше показала свою маму, яка могла б стати гарною тещею для Ярославського

Ліза Глінська вперше показала, яка виглядає її мама. Дівчина поділилась ніжною світлиною, де дарує щасливій красуні мамі букет красивих квітів

Ліза Глінська почала свою успішну, кулінарну кар’єру завдяки перемозі у шоу “Мастер шеф”, де дівчина показувала найкращі результати та кулінарні здібності. На шоу вона познайомилась з Володимиром Ярославським та Ектором Хіменес-Браво. А після завершення проєкту Ліза почала рухатись по сходинкам кулінарних досягнень.

Зараз Ліза може похизуватися власною кондитерською школою під назвою “GL”, двома виданими книгами, лауреатством на світовому чемпіонаті з кондитерського мисьецтва, який проходив у Парижі в 2016 році, та суддівством кількох сезонів проєкту “Мастер шеф”.

Л
Ліза Глінська разом з Володимиром Ярославським

Переможниця другого сезону проєкту “Мастер шеф” Ліза Глінська, а згодом і суддя проєкту певний проміжок часу ділилась в соціальній мережі instagram світлинами з Володимиром Ярославським, які ніжно підписувала та давала привід шанувальникам думати, що між Лізою і Володимиром склалися не тільки дружні і ділові відносини, а ще й романтичні. До того ж коментарі під фотографіями Ярославського також натякали на дуже близькі і ніжні стосунки між ними.

Л
Ліза з чоловіком

Проте, не дивлячись на такі відверто-теплі стосунки з Ярославським, Ліза вийшла за іншого. ЇЇ обранцем став загадковий Максим Большаков. Про чоловіка майже нічого не відомо, певно, він не полюбляє публічності, але й не ховається від камер. У Лізи в instagram є багато спільних і наповнених щастям фотографій з чоловіком.

Також Ліза не приховує свою маму та рідну сестру. Останній пост Лізи Глінської присвячений її матусі, у котрої день народження. Ліза дуже мило підписала свій допис із мамою і показала, в кого вона народилася такою ніжною і красивою.

Схожі статті