Згасле та нове кохання Мурата Налчаджиоглу: Ані Лорак vs Лілія Реус – фотобатл колишньої та молодої нареченої

У мережі пліткують, що Мурат Налчаджиоглу обирав нове кохання за стандартами краси старого, кажуть, що нова обраниця Лілія схожа на колишню Лорак

Історія кохання Ані лорак та турецького красеня Мурата Налчаджиоглу тривала більше 15-ти років. Пара довго жила разом до шлюбу, під час їх стосунків, ходили чутки, що Лорак ніби Роксолана, була викрадена турецьким Султаном. Але це все жарти, у пари й справді було велике кохання, від якого згодом народилася донька. Але маленька не змогла зберегти родину і її батьки розлучилися.

Кожен жив своїм життям, натомість Мурат ніколи не кидав дитину. Він дуже любить донечку Софію, яку забирає до Туреччини час від часу та приїздить до неї. А коли у Мурата з’явилося нове кохання, він познайомив обраницю з донькою.На що обидві відреагували позитивно.

Лілія могла би влаштувати фотобатл з Лорак, бо нова обраниця Мурата не приховує романтичних відносин з чоловіком та дуже активно демонструє їх спільні фото,з відпочинку, зі звичайного, буденного життя та роботи. Натомість Лорак зараз не може похизуватися фотокартками з будь яким чоловіком, бо зірка видалила свою сторінку в instagram.

Після того, як на Лорак накинулись у соціальних мережах за її мовчазну позицію, під час війни в Україні, яку принесли росіяни, артистка, ймовірно вирішила запобігти великому спалаху ненависті на свій рахунок і видалила сторінку, тепер її не знайти і претензій в коментарях не написати.

Але тепер, навіть без будь якого батлу зрозуміло, що нова обраниця була і залишається  палким коханням турецького красунчика Мурата Налчаджиоглу. А Лорак наразі є не бажаною гостею в Україні, куди зараз повернувся Мурат з коханою Лілією.

Схожі статті