Померлі учасники “МастерШеф”, страви яких більше не зможе оцінити Ектор Хіменес-Браво: Стелла Клименко та інші

Життя бентежне і складне. Не рідко наш світ лишають найкращі. У цьому матеріалі ви дізнаєтеся, хто із популярних кулінарів проєкту "МастерШеф" пішов у небуття назавжди. Досить молоді учасники.

Шляхи Господні — несповідимі. Комусь належить дожити до ста років, а хтось ніколи не побачить, як виросли їхні діти. У багатьох учасників проєкту “МастерШеф” була непроста доля і нині них ми вже не побачимо більше на екрані.

Найгучнішою новиною, яка сколихнула мережу була смерть учасниці “МастерШеф. Професіонали–3”, Стелли Клименко. Вона мала свій бізнес, працювала в елітному столичному закладі “Аляска”. Їй було всього 30 років, коли її серце зупинилося. Драматичності додавало ще й те, що жінка була на відпочинку у той самий момент.

Померлі учасники МастерШеф

А ось завтра, 2-го вересня, свій 37-й День народження міг би відзначати інший учасник проєкту — Сергій Чибар. Після “МастерШефу” він пробував себе і в інших амплуа. Та у віці 30 років з ним сталася біда. Яскравий чоловік помер від інсульту.

Ольга Мартиновська згодом прокоментує, що з колегою по знімальному майданчику не встигла навіть проститися, адже рідня Сергія не поділилася з учасниками проєкту своїм горем. Для неї особисто було важливо попрощатися з ним.

Померлі учасники МастерШеф

Не мене драми було і у житті Тетяни Катерновської, яка брала участь у 4-му сезоні. Жінці було 63 роки, а душа її відлетіла тому, що не витримала неборака побоїв власного сина. Сталося це у 2015-му році. Друзі потім згадували, що участь у проєкті для неї була справжньою віддушиною. Учасниця мріяла відкрити власне кафе та хотіла налагодити побут. Лікарі тиждень боролися за її життя.

Померлі учасники МастерШеф

Та є історія “МастерШефу”, яка завершилася хепі-ендом. Учасницю другого дитячого сезону, Вікторію Підлепенську, завдяки зусиллям всіх фанатів та навіть самого Ектора Хіменеса-Браво вдалося врятувати. У дівчинки знайшли лімфому, та, на щастя, її змогли вилікувати.

Вікторія Підлепенська

Нагадаємо, що “МастерШеф” виходить в український ефір з 2011-го року.

Схожі статті