Хоче переплюнути Ірину Горову: Настя Каменських показала округлий живіт та повідомила Потапу чудову новину

Як виглядала під час вагітності екс-дружина Потапа та чи схожа зараз на неї Настя Каменських? Чи довго знаменитість збирається приховувати свою вагітність від шанувальників — дізнайтеся у матеріалі.

Кожна жінка мріє щасливо вийти заміж за коханого чоловіка та подарувати йому дитину. Зірки українського шоу-бізнесу не виключення — артисти зустрічаються, одружуються, народжують спадкоємців. Але не завжди вдається знайти своє щастя з першої ж спроби, доводиться докладати зусиль в пошуку своєї другої половинки, або почекати, коли справжнє кохання знайде тебе, незважаючи ні на що.

Саме у такій ситуації й опинилась Настя Каменських, героїня сьогоднішнього матеріалу. Не секрет, що співачка одна з найвродливіших жінок українського шоу-бізнесу. Вона щира, талановита та відверта, але попри свою харизму й красу артистка довгий час залишалась самотньою.

Настя Каменських і Потап вразили новиною
Настя Каменських показала округлий живіт

У цей час партнер Насті, Олексій Потапенко, був одружений з продюсеркою Іриною Горовою. Пара вже мала спільного сина та здавалося, що нічого не може завадити сімейній ідилії. Проте доля вирішила інакше. Потап розлучається з дружиною та через п’ять років робить пропозицію руки та серця своїй колезі, Насті Каменських. Як давно знаменитості мали романтичні стосунки невідомо, але фанати й досі не перестають порівнювати цих двох жінок між собою.

Плітки стосовно вагітності Каменських з’являються щоденно, протягом багатьох років, навіть, коли співачка ще не була одруженою з Олексієм. Проте останній візит знаменитості до міста Ірпінь навів багато галасу стосовно даної теми. В інтернет-мережі з’явилися фото, де виконавиця помітно покруглішала та не схоже, що причиною тому просто зайві кілограми. Округлий животик вже важко приховати, якщо тільки не за просторим oversize одягом. Тож шанувальники подейкують, що їх улюблениця в очікуванні малюка, як би старанно зірка не намагалась тримати це у секреті.

Настя Каменських показала округлий живіт

Цікаво, що коли екс-дружина Потапа, Ірина Горова, носила під серцем його сина, Андрія, то мала зовсім інше бачення вагітності. Продюсерка, на відміну від Насті, не соромилась оголювати живіт перед публікою та вдягати відверті образи  на червону доріжку, без балахонів та сорочок розміру XXL.

Потап потримався за вагітний живіт Ірини Горової
Настя Каменських показала округлий живіт

Нагадаємо, що Настя Каменських та Потап перечікували війну в Іспанії. Зараз співачка повернулась до рідного Києва, залишивши чоловіка за кордоном. Більше про знаменитість у відео:

Схожі статті