Злата Огнєвіч, Ольга Сумська, Надя Дорофєєва та інші зірки показали шкільні фото: нікого впізнати неможливо

Сумська у фартуху, а Дорофеєва з чокером на шиї. Як виглядали знаменитості у шкільні роки та де отримали свою найпершу освіту? Подивіться світлини у матеріалі.

1 вересня вже не один десяток років асоціюється не лише з початком осені, а й зі стартом нового навчального року. Малюки йдуть на свято першого дзвоника, а дорослі надаються спогадам, як колись й самі стояли на шкільній лінійці. Ось і деяких зірок українського шоу-бізнесу 1 вересня надихнуло пригадати свої безтурботні, шкільні роки.

Популярна українська поп-співачка Надя Дорофєєва у своєму інстаграмові виклала нову світлину, де зображені дві дівчинки у шкільній формі. Одразу неможливо зрозуміти, що одна з цих школярок насправді є сама Надя, але якщо придивитись уважно, то у посмішці та рисах обличчя дівчинки справа можна роздивитись артистку. Дорофєєва навчалась у виховному комплексі міста Сімферополь та поєднувала здобуття середньої освіти з заняттями в музичній школі.

Не тільки Надя Дорофєєва побалувала шанувальників архівними фото. Українська акторка театру на кіно, Ольга Сумська, виклала в сторіс свою шкільну, чорно-білу фотографію, привітавши таким чином своїх підписників з Днем Знань. Вважаючи, що шкільний час знаменитості припав на 70-80-ті роки, на фото юна Ольга була вдягнута по останній моді: білий фартух, плаття з білим комірцем та довгі панчохи.

Зірки показали шкільні фото

Дев’ять років артистка здобувала знання у школі міста Запоріжжя, а отримувала атестат вже переїхавши до Полтави. Цікаво, що до цього зірка показувала фото, де у неї видніється смужка волосся над губою.

Зірки показали шкільні фотоо

Також відома співачка Злата Огнєвіч показала фанатам, як виглядала школяркою.

“Впізнали?”, — написала виконавиця поряд з фотографією.

Зірки показали шкільні фото

Та дійсно, зрозуміти одразу, що на світлині Злата просто неможливо. Буває так, що роки йдуть тільки на користь і Огнєвіч цьому яскравий приклад. Знаменитість навчалася у місті Судак, не прогулювала уроки та отримувала високі відмітки.

Слава Камінська також побалувала прихильників своїми архівними кадрами.

Зірки показали шкільні фото

Нагадаємо, що єдиної дати для початку навчального року немає та кожна країна обирає її самостійно.

Схожі статті