Екстрасенс розповіла про серйозну недугу Потапа: сумнівається, що чоловік Насті Каменських буде, як раніше

Через параліч обличчя відомий артист Олексій Потапенко не може повернутись в Україну. Чому екстрасенс не прогнозує Потапу одужання? Дізнайтесь у матеріалі. 

Життя зірок українського шоу-бізнесу наче серіал, дивлячись який допитлива публіка намагається дізнатись кожну подробицю. Артист завжди на виду та навіть не може захворіти, щоб це не обговорювалось фанатами.

Так трапилось з відомим репером та продюсером Олексієм Потапенком, чоловіком Насті Каменських. Зіркове подружжя покинуло Україну ще до 24 лютого та залишились перечекати бойові дії в Іспанії. Здавалося, що сонце та морське повітря повинно піти на користь та оздоровлювати. Але трапилась подія, яка здивувала багатьох фанатів — у Потапа паралізувало половину обличчя. Подробиці про причину такого стану розповіла Настя Каменських в інтерв’ю з Аліною Доротюк.

Настя Каменських показала округлий живіт та вразила новиною
Екстрасенс розповіла про серйозну недугу Потапа

Співачка зазначила, що причиною хвороби чоловіка став сильний стрес, який спровокувала війна. Навіть знаходячись далеко від епіцентру подій людина болісно сприймає новини та ситуацію, хвилюючись за рідних людей, за дім, за рідну країну. Таким чином моральний стан став спусковим гачком для паралічу. Настя запевняє, що гострий період пройшов та здоров’я Потапа йде на лад.

Проте з цим згодні не всі. Фанати мали підозру, що знаменитості перебільшують факт хвороби, щоб хоч якось аргументувати те, що репер не повертається в Україну. Екстрасенс Людмила Хомутовська у програмі “Таня+” висловила свою думку з цього приводу.

“Він дійсно хворий. Зря люди хейтять. Людина дійсно захворіла. Скажу, що його хворобу не дуже афішують. Її розкажуть у зменшеному вигляді, чим є насправді. Сказати що він на 100% вилікується я не можу. Залишиться, всі будуть це бачити. Але собі він раду давати буде”, — розказала  Людмила.

Екстрасенс розповіла про серйозну недугу Потапа

Можливо через це Каменських повернулась до України одна, залишивши чоловіка відновлювати здоров’я за кордоном.

Нагадаємо, що більше інформації про зіркове подружжя ви можете дізнатись у відео наших партнерів.

Схожі статті