Дочка колишньої дружини Пономарьова Мозгової вперше розповіла, хто її батько: зірка прийняв падчерку, як рідну

Після стосунків Олександра Пономарьова та Олени Мозгової у аудиторії залишилося багато питань. Деякі з них досі обговорюється пресою. Наприклад, чию дитину виховував співак?

До цивільного шлюбу з Олександром Пономарьовим дочка знаменитого українського композитора Миколи Мозгового Олена Мозгова народила прекрасну дівчинку Зою. Особистість батька дитини невідома, адже зірка жодного разу не відповіла на питання журналістів і досі приховує чоловіка від преси.

Дочка екс-дружини Пономарьова Мозгової розповіла, хто її батько. Співак разом з дочкою Женню

Для Олександра Пономарьова Зоя стала, як рідна. А незабаром у дитини народилася сестричка — первісток співака Євгенія Пономарьова.

Дочка екс-дружини Пономарьова Мозгової розповіла, хто її батько

Але стосунки артиста та продюсерки дуже швидко дали тріщину. Розрив був максимально болісний. А маленька Женя навіть не захотіла покидати разом з мамою дцм і залишилася з батьком. Дарма, що обидва дуже швидко почали будувати особисте життя, і Женя прийняла той факт, що у серці Пономарьова посилилася Вікторія Мартинюк, а в серці Олени Мозгової — Девід Аксельрод.

Красуня Зоя взагалі менше за всіх згадується пресою, адже вона — не спадкоємиця суперзірки. Але правда в тому, що саме його вона вважає своїм справжнім батьком.

Не так давно Олександр святкував день народження, і Зоя створила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публічне привітання, в якому назвала артиста ніжним словом “тато”. Вочевидь дівчина вже давно зробила свій вибір. І не зважає на той факт, що біологічно Олександр батьком їй не являється. Найголовніше — те, що він викохав її та виплекав.

Дочка екс-дружини Пономарьова Мозгової розповіла, хто її батько

Варто відзначити, що Зоя та Женя дуже схожі між собою. Хоча дівчатка мають різних батьків, здається, наче вони двійнята. Олена Мозгова розповідала, що за характером вони досить різні. І тим не менш, кровний зв’язок  помітний неозброєним оком.

Схожі статті