Володимир Ярославський таємно виклав фото Ольги Мартиновської на пляжі: ледь прикрила на камеру найголовніше

Ярославський та Мартиновська давно разом у кулінарній професії. Яскраві зірки багато часу проводять разом й поза зніманнями. Чи пов'язує колег дещо більше, ніж робота? 

Проєкт “Майстер Шеф” це місце, де на світ з’являються не тільки кулінарні таланти, а й справжнє кохання. На цьому шоу знайомились майбутні чоловіки з дружинами та й просто закохувались пари. Втім не всі зірки мають бажання розкривати подробиці свого особистого життя, особливо, якщо ці події тісно пов’язані з колегами про професії.

Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська вже давно потрапили під пильне око фанатів, оскільки молоді люди проводять багато часу разом не тільки на знімальному майданчику, а й поза роботою. Відомий кухар навіть знайом з донькою Ольги від першого шлюбу. Коли зірки проводять спільно час — беруть малечу із собою.

Ольга Мартиновська вперше розповіла про життя з Ярославським закордоном
Володимир Ярославський таємно виклав фото Ольги Мартиновської

Спостерігаючи за такими тісними стосунками у прихильників виникає логічне запитання — чи не зустрічаються шеф-кухарі таємно від усіх? Вважаючи, що Ольга та Володимир давно знайомі, період симпатії повинен давно закінчитись та відносини мали б більш серйозний, стабільний характер. Цікаво, що кухар навіть приїхав до колеги в евакуації, у розпал бойових дій.

Нещодавно Ярославський доволі нестандартно привітав Мартиновську з Днем народження, виклавши у сторіс, на загальний огляд, вкрай приватну світлину зіркової подруги, де вона позує на пляжі у бікіні та тримає на руках маленьку доньку. Атмосфера на фото тепла та радісна. Ольга посміхається Вірі, для якої зараз кожна подорож цілковита пригода. По лазурній воді та розкішному березі видно, що знаменитості проводить відпочинок за кордоном, можливо десь на березі Мальдівів.

Володимир Ярославський таємно виклав фото Ольги Мартиновської

Попри розмови прихильників, артисти продовжують стверджувати, що між ними лише професійні та міцні дружні стосунки. Але фанати впевнені, що зірки не зізнаються у коханні один до одного з певних причин, але скоро “Майстер Шеф” поповниться ще однією родиною та Ектор Хіменес-Браво відгуляє на гучному весіллі.

Нагадаємо, Ольга Мартиновська кілька років тому розлучилася.

Схожі статті