Перша пара в історії шоу “Холостяк” оформила свій шлюб на небесах: Добринін і Квіткова обвінчалися

Даша Квіткова і Нікіта Добринін - це перша пара за всю історію українського і європейського шоу "Холостяк", яка вступила у шлюб і жодного разу не розходилась.

Нікіта і Даша пройшли неймовірний шлях на проєкті, одразу ж було зрозуміло, що між ними виникло полум’я. Їх побачення на проєкті завжди були особливими та наповнені якоюсь магією. За цим було цікаво та приємно слідкувати по ту сторону екрану всій країні.

Пара багато чого пройшла, але між ними завжди залишалась повага один до одного, розуміння та палке кохання. Нікіта завжди підтримує Дашу в її справах, дає поради, направляє її, щоб Даша реалізовувалась як спеціаліст, а не була просто красивим додатком до популярного телеведучого Добриніна.

За роки спільного життя, пара встигла багато подорожувати і зіграти неймовірно красиве, ніжне весілля. Гостей будо багато і їм пощастило побачити історію яка зародилася на проєкті, перенесену в реальне життя.

Після народження сина Лева, відносини в родині Квіткової і Добриніна лише окріпли і стали більш дорослими. А зараз пара вирішила обвінчатися, в такий складний час, Нікіта і Даша вирішили зв’язати себе небесними силами. Таким чином пара захотіла отримати духовну підтримку.

имку від всевишнього. Виявляється, що Нікіта і Даша давно хотіли зробити цей важливий крок в своєму житті. І на питання “нащо це треба?” Нікіта у своєму пості написав, що неважливо коли робити такі серйозні кроки, важливо з якими намірами це буде. І важливо розуміти всю серйозність і цінність вінчання, бо це щось таке духовно високе,  до цього треба рости разом і мати впевненість в стосунках, в собі і в своєму виборі. Нікіта Додав

“Чи радив би я іншим парам вінчання? Так. Тільки в тому випадку, коливи справді готові”.

Схожі статті