Мама Дана Балана повідомила про весілля і вразила новиною: майбутня свекруха закружилася у танці від щастя

Мати знаменитого молдавського виконавця Дана Балана Людмила Балан вразила мережу кадрами з весілля. Що відбувається з сім'єю, дізнайтеся в нашій статті.

Перше знайомство української публіки з мамою Дана Балана Людмилою було неймовірно емоційним. Глядачі були в захваті від жінки, яка виявилася такою самою харизматичною, впевненою в собі і неймовірно вродливою, як і її син. Усе одразу стало на свої місця: аудиторія зрозуміла, від кого молдавський мачо успадкував усі свої найкращі риси.

Розкішна мама Дана Балана Людмила
Мама Дана Балана повідомила про весілля

Варто відзначити, що Людмила Балан була суперзіркою задовго до того, як світ дізнався про красеня Дана. Зараз вона не тільки з’являється на телебаченні, а й заробляє непогані гроші на корпоративах.

Мама Дана Балана повідомила про весілля

Наприклад, нещодавно зірка знову заінтригувала мережу кадрами з весілля. Цікаво, що найбільшою популярністю вона користується саме на подібного роду заходах. Знаменитість ледь не щотижня публікує нові кадри з чергового одруження.

Мама Дана Балана повідомила про весілля

На жаль, наречених вона не показала, що наштовхує на думку про те, що весілля було влаштовано її близькими або родичами. До того ж на святі було неймовірно багато дітей. Людмила було настільки щаслива, що запалювала з дітлахами і кружила їх в танці.

Нагадуємо, що за офіційною версією Дан Балан жодного разу не був одруженим. Втім, молдавська преса давно поширювала версію, згідно якої в артиста все ж таки за плечима є шлюб, і вельми невдалий. Мовляв, союз з румунською моделлю перервався через її ревнощі.

Подейкують і про те, що від цих стосунків у артиста народився первісток Алан. Втім, жодного підтвердження цій інформації немає. Дан же взагалі ніяк не реагує на плітки навколо нього.

Схожі статті