“Він неймовірний патріот України”: Лобода вперше розповіла про таємного чоловіка, з яким живе багато років

Знаменита українська співачка Світлана Лобода вперше розповіла деякі цікаві деталі про свого чоловіка, якого приховує від публіки багато років.

Відома українська співачка Світлана Лобода після 2014-го року активно будувала свою кар’єру в російській федерації. З тих пір, деталей про її особисте життя ставало все менше і менше. Минулого року артистка зізналася, що вже давно знаходиться у стосунках з таємничим чоловіком, який зміг зробити її щасливою. Однак, імені його вона не називала.

Світлана Лобода вперше розповіла про таємного чоловіка. Кадр зі зйомок минулорічного інтерв’ю

Світлана Лобода вперше розповіла про свого таємного чоловіка

Тоді ж вона зізналася, що з коханим проживає в Європі. Після початку повномасштабної війни на території України Світлана завітала на інтерв’ю до Катерини Гордєєвої, в якому розповіла не тільки про свою політичну позицію, але й про деталі особистого характеру. Зокрема Світлана зізналася, що її обранець не українець, але дуже любить Україну, вельми не молодий і дуже комфортний у стосунках.

“Знаєш, це коли тобі дуже пощастило, і ти зустрічаєш свою людину. Людину, яка з тобою знаходиться на одній хвилі. Він страшний патріот України. Він дуже любить Україну, тому нам з цим було дуже просто. Він не українець. Мені дуже з ним цікаво. Мені з ним дуже добре та комфортно. Мене не давлять, на мене не тиснуть. Мене не вносять у якісь рамки. Я побудувала наші стосунки таким чином, що у нас у кожного є свій простір та своє життя. Я до цього довго підводила, тому що було непросто, тому що людина прожила великий відрізок часу, велике життя”

Варто відмітити, що її опис коханої людини добре підходить під образ Тілля Ліндеманна. Адже чоловік не молодий, проживає в Європі, і цілком імовірно може мати ніжні почуття до України.

Нагадуємо, що публіка схиляються до думки про те, що німецький рок-музикант — батько другої дочки співачки, яку Світлана назвала Тільдою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.