Онук Богдана Ступки Дмитро поскаржився на своє життя в США: “За останній рік я багато чого втратив”

Український актор у третьому поколінні Дмитро Ступка вже рік не живе в Україні. Чоловік поїхав жити за кордон, в Америку де часто гостював.

Шостого вересня у актора і телеведучого Дмитра Ступки було день народження, чоловік відсвяткував 36-й день народження і зазначив, що останній рік його життя був дивним і приніс йому багато втрат. На даний момент Дмитро вже рік живе в Америці. Раніше Ступка їздив туди до своїх друзів, іноді разом з зірковим батьком Остапом Ступкою, до його друзів. Таким чином Дмитру полюбилася Америка та її ритми і закони життя.

Рік тому Ступка поїхав в Америку з донькою та дружиною, яка є уродженкою білорусії і має українське громадянство завдяки шлюбу з Дмитром. Дружину Дмитра звуть Поліна Логунова. Але вже приблизно рік, пара знаходиться на стадії розлучення. Причиною розлучення є заява, що Логунова просто покохала американця і подає на розлучення. Цю новину колишня Ступки повідомила йому в останній день 2021 року.

Звісно, що така несподівана новина шокувала Дмитра, він каже: “Звісно мені було не приємно таке почути”. Але що вже зробиш, таке в житті трапляється, хтось закохується в іншу людину під час шлюбу і це не можна контролювати, на жаль. Але Дмитро каже, що офіційно вони з Логуновою ще не розлучені, бо в Америці це зробити неможливо, через громадянство Натомість візу Логунова має, чому дуже здивований Дмитро, бо як відомо віза в США мало кому доступна.

Дмитро Ступка з донькою і колишньою дружиною
Дмитро Ступка з донькою і колишньою дружиною

Враховуючи факт розлучення та повномасштабної війни на рідній Україні, Дмитро підвів підсумки, що 2022 рік з перших днів пішов не так, все шкереберть, дружину втратив, на вітчизну приїхати не має змоги, тому Ступка заявив: “Рік почався складно і я дуже багато чого втратив”.

Схожі статті