Старша донька співачки Олі Полякової відмовилась навчатися в Лондоні: Невже прокинувся патріотизм?

Нещодавно стало відомо, що донька Олі Полякової Марія вступила до музичного університету в Америці, натомість дівчина відмовилась від навчання за кордоном.

Маша Полякова не хоче відставати від зіркової матері і дуже активна в соціальних мережах, особливо в новій популярній соцмережі TikTok. Дівчина відверто ділиться в молодіжній мережі своїм життям,записуючі хайпові відеоролики, завдяки яким набирає підписників і розкручує своє ім’я без допомоги відомості своєї мами. Дівчина має 289 тисяч підписників, це доволі велика аудиторія, яку Маша заробила сама.

Маша Полякова
Маша Полякова

Маша мріє стати відомою співачкою і заради цього вона була ладна поїхати за кордон, а саме в Лондон в професійний університет BMus, куди до речі вступила. Але Маша відмовилась їхати за кордон і прийняла це рішення сама.

Ще до початку повномасштабної війни, Марія зустрічалась з хлопцем, але обставини склалися так, що закоханим Марії і Денису довелось будувати стосунки на відстані, тому що Оля Полякова вивезла Машу і молодшу доньку з України заради їх безпеки. На щастя кохання Дениса і Маши витримало таке випробування і вони досі разом.

Оскільки навчання в Лондонському університеті це знову розлука та відносини на відстані, то Маша добряче подумала, що для неї зараз важливіше і вирішила відмовитися від навчання в Англії заради великого та чистого кохання, яке робить її щасливою. Дівчину можна зрозуміти, тому що з приходом війни цінності людей змінились. Хоча навчатися в Берклі, як українська співачка Jerry Heil була давньою мрією Марії Полякової, але кохання все перемагає.

Скріншот новини
Скріншот новини

Цю новину Маша повідомила у своєму TikTok. Але куди все ж таки  піде навчатися Марія в Україні, дівчина поки не розповіла.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.