Молода дружина Віктора Павліка поділилася новими подробицями скандалу з його екс-коханою через квартиру

Молода дружина Віктора Павліка знову підняла тему відносин її родини з екс-дружиною свого обранця. На цей раз спливло знову квартирне питання. Хто ж все таки претендувати може на житло, в якому ріс покійний син музиканта?

Катя Репяхова і Віктор Павлік з моменту відкриття правди про свій роман потрапляли у ряд суперечливих історій. Досі любовний трикутник музиканта, його нової та колишньої обраниць не може розв’язати ряд питань. Зокрема актуальним для всіх цих знаменитостей лишається житлова проблема.

Павло Павлік з батьками
Молода дружина Віктора Павліка поділилася новими подробицями скандалу з його екс-коханою

Чому Віктор Павлік не може поділити квартиру з Ларисою Созаєвою?

Минулого року мережу сколихнула новина про те, що досі популярний співак не вирішив ряд питань зі своєю третьою дружиною. Зокрема дискусії точилися коло найголовнішого: спадкової квартири артиста, що знаходиться у Києві. Після розлучення там проживала екс-кохана знаменитості, Лариса Созаєва з сином. Коли Павла не стало, вона залишилася там сама. Проте, у 2021-му році жінка заявила, що може лишитися помешкання. За словами колишньої Павліка, апартаменти у неї могли забрати за борги її розлученого чоловіка.

Третя дружина Віктора заявила, що за помешкання досі не виплатили кредит, всі фінансові питання взяв після розриву шлюбу саме артист. Та до кінця справу не довів. Лариса стверджувала, що помешкання, де збережена пам’ять про її покійну дитину можуть забрати, а її екс-обранець взагалі запропонував продати житло, з чим жінка була точно не згодна.

Нещодавно знову на цю тему висловилася Катя Репяхова. Вона натякнула, що більше не втягується у ці справи. Блогерка повідала, що чула наче її опонентка все таки відважилася продати приміщення, мала плани поставити крапку у цій історії, але успіху остаточного не мала.

Молода дружина Віктора Павліка поділилася новими подробицями скандалу з його екс-коханою

Нагадаємо, що Катя і Віктор офіційно стали подружжям у 2020-му році. Лариса Созаєва не мовчала стосовно роману свого чоловіка і висвітлювала свої емоції на сторінці у Фейсбуці. Більше про скандали цієї родини дізнайтеся у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті