Дмитро Гордон похизувався черговим татуюванням, яке зробила його палка прихильниця: дружині час ревнувати

Відомий та популярний журналіст Дмитро Гордон давно є дуже популярним мерчем серед молоді. Хтось набиває тату, а хтось носить речі з його зображенням.

Дмитро Гордон найвідоміший український журналіст, який має дуже розвинений особистий бренд. Журналіста полюбляє публіка різного віку, від молоді, до людей похилого віку. Небагатьом вдається поводити себе так, щоб стати дуже поважною особистістю та водночас приводом для жартів, для популяризації в інтернет просторі з якимись смішними фразами чи картинками.

Гордон заслуговував на таку пошану довгі роки, він багато працював та будував своє ім’я. Інтерв’ю Дмитра Гордона дивиться мільйонна публіка і ця публіка вже знає, чого від нього можна очікувати. У Дмитра дуже тонке почуття гумору, він не соромиться цього і завжди вставляє свої 5 копійок у будь який діалог. Мабуть, саме за це його так любить і поважає публіка, від старого до малого.

До того ж, Журналіст сам запустив іменний мерч, він продає чашки, футболки, шопери, світшоти та інші речі зі своїм зображенням. Придбати їх можна в іменному онлайн магазині. Ці речі набули великої популярності. Особливо вражають цукерки пташине молоко від Годона, які він вирішив запустити через те,що не знаходив смачних цукерок та з натуральних продуктів. Також Дмитро є дуже популярним серед молод і їх жартів, це різні меми, жартівливі пародії, тощо.

Найцікавіший спосіб вираження любові та поваги до Дмитра, є тату з його обличчям. Уявіть, молодь робить собі татуювання з обличчям Гордона на різних частинах тіла. Це дуже цінно. І Дмитро ділиться такими новинами на своїй сторінці в instagram, тим самим показує, як йому приємні такі вчинки.

Схожі статті