Чому у Наталі Могилевської такий псевдонім? Справжнє прізвище зірки стало причиною глузувань від Скрябіна

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська прославилася під вельми цікавим псевдонімом. Але правда в тому, що справжнє прізвище артистки ще оригінальніше.

Наталія Могилевська вже понад 20 років виступає на українській естраді під одним і тим самим псевдонімом. Напевно, більшості слухачів артистки і в голову не приходило, що Могилевська — це не справжнє прізвище артистки.

Відмова ставати публічною особистістю під реальним ім’ям пояснюється дуже просто: як і більшість відомих людей Наталія хотіла запам’ятатися під ім’ям, яке більш пасує для шоу-бізнесу.

Чому у Наталі Могилевської такий псевдонім

Чому у Наталі Могилевської такий псевдонім. Кузьма Скрябін разом зі своїми колегами на програмі “Шанс”.

Справжнє прізвище Наталі Могилевської — Могила. Свого часу воно стало предметом неабияких глузувань від Кузьми Скрябіна, який співпрацював зі співачкою на телепроєкті “Шанс”.

Фанати зірок добре пам’ятають, як Наталія почала танцювати з Владом Ямою на “Танцях з зірками”. Кузьму так смішив той факт, що у партнерів прізвища Яма та Могила, що він поставив на вуха усю студію. Сміявся навіть Володимир Бабешко, який славиться своїм норовом під час роботи.

Чому у Наталі Могилевської такий псевдонім

Наталія образилася на друзів. Однак, сварки не розпочинала, а просто виглядала дуже засмученою. На щастя, Кузьма зрозумів, що з Могилевської досить і припинив свої жарти щодо ідеального співпадіння прізвищ Влада та Наталії.

Цікаво, що сам Андрій зі свого прізвища зробив для себе сценічне ім’я — Кузьма, під яким його пам’ятає уся Україна.

Тепер, коли артистка досягла неймовірного успіху на естраді, зрозуміло, що вона недарма вдалася до цієї трансформації і вирішила виступати під вигаданим прізвищем. Адже його знають не тільки в Україні, але і в інших країнах пострадянського простору.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.