З Потапом на порозі батьківства: вагітна Настя Каменських намагалася сховати круглий живіт і сама себе видала

Знаменита українська співачка Настя Каменських вже понад 10 років інтригує шанувальників можливою вагітністю. Втім, чи є імовірність, що на цей раз вона дійсно виношує дитя?

Знаменита українська співачка Настя Каменських вже багато років інтригує мережу питанням поповнення в родині. Вся справа в тому, що зірці неймовірно добре вдається приховувати усе, що стосується її приватного життя. Саме тому інтерес до артистки лише зростає.

Настя Каменських прокоментувала свою вагітність
Настя Каменських намагалася сховати круглий живіт і сама себе видала

Наприклад, весілля з Потапом розбурхало соціальні мережі так, що ця тема залишалася головною принаймні впродовж місяця. Навіть важко уявити, якого галасу наробить поява первістка Насті Каменських.

Настя Каменських намагалася сховати круглий живіт і сама себе видала

Після того, як артистка повернулася з Іспанії шанувальники звернули свою увагу на зміни у фігурі артистки. А вся справа в тому, що Настя Каменських знову стала володаркою округлого животика. На одному зі знімків, який був зроблений в Ірпені, Каменських намагається лагідно прикрити фігуру, і тим самим лише підкреслює, як змінилася за час еміграції.

Настя Каменських намагалася сховати круглий живіт і сама себе видала

У коментарях під публікацією співачки розпочався справжній резонанс. Шанувальники буквально сварилися, намагаючись встановити істину — чи вагітна Настя Каменських.

Настя Каменських намагалася сховати круглий живіт і сама себе видала

А вже через декілька тижнів зірка дала інтерв’ю, в якому розповіла, що на даний момент не виношує дитину. Але досвід підказує, що зірки часто не розкривають правду про свій стан до тих пір, поки не буде відомо, що дитина абсолютно здорова і обов’яково з’явиться на світ.

Саме тому практично кожна знаменитість розповідає про майбутні пологи на останніх термінах вагітності. Тим не менш, Настя Каменських пообіцяла, що про її цікаве положення шанувальники дізнаються першими.

Схожі статті