Андрій Данилко готується полишити Україну разом з Інною Білоконь: їде поближче до Алли Пугачової (ФОТО)

Андрій Данилко нещодавно поділився своїми планами на своїй сторінці в інстаграмі. Легендарний артист збирається у Європу. Дізнайтеся, куди збирається артист та чому полишає Батьківщину.

Андрій Данилко — популярний український артист, чия творчість виявилася настільки невичерпною, що і нині його образ Вєрки Сердючки користується популярністю. Якщо у 2000-х жартівлива провідниця була справжнім ходячим мемом, а її пригод чекали до свят всі, то нині легендарна зірка стала символом мирного життя та безтурботних радісних подій.

Нещодавно стало відомо, що знаменитість полишає Україну. Цікаво, що у розпал боїв під Києвом популярний чоловік вирішив не шукати евакуації. Він стійко переносив разом з усією країною всі випробування. Та зараз з’явилася інформація про від’їзд легенди. Зі своєю командою, де незмінною є Інна Білоконь, Данилко в образі Вєрки Сердючки прямує до Європи, і перше місто, яке відвідає зірка буде Рига.

Вєрка Сердючка
Андрій Данилко готується полишити Україну

До речі, не так давно Алла Пугачова, яка емігрувала в Ізраїль на початку війни, теж була у Латвії. Там вона проводила час з дітьми та своїм чоловіком Максимом Галкіним. Якщо Примадонна фактично не коментувала події в Україні, то її обранець виступив рішучо у підтримку нашої держави. Гуморист не раз давав концерти, аби зібрати кошти для допомоги українцям. Тим не менш, нещодавно співачка разом з дітьми повернулася у росію.

Сам же Андрій Данилко ще не коментував, чому вирішив почати гастролі з Балтики. Три виступи обіцяє дати у Польщі, де наших переселенців осіло найбільше. У коментарях фанати просто шаленіють від захвату та кличуть Сердючку і у Британію, Німеччину, Чехію.

Нагадаємо, що вперше Вєрка з’явилася на сцені у 1989-му році. Чимало трансформацій пережив персонаж і про неї навіть було знято мокьюментарі у стилі пригодницького фільму. Артист зізнавався, що після нападу рф на Україну у 2014-му році, до нього приходили пропозиції співпраці від наших сусідів, але їх всі Данилко відкидав.

Схожі статті