Молода дружина Віктора Павліка Репяхова покинула родину заради життя своєї мрії: “Я залишила свою домівку”

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова вперше розповіла про свій непростий шлях до життя, яке в неї є зараз.

Минулого року знаменита дружина українського виконавця Віктора Павліка Катерина народила йому сина Михайла. Для концертної директорки Михасик став первістком. Пара довго інтригувала мережу статтю майбутнього спадкоємця музиканта, а увесь процес, від початку і до пологів, показувала в особистому блозі дівчини.

Коханий чоловік Катерини Репяхової заглядається на дівчат
Молода дружина Віктора Павліка Репяхова покинула родину

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова покинула родину

За декілька років, які аудиторія знайома з Катериною, блогерка полюбилася їй та стала наче рідною. Репяхова також простіше ставиться до критики і відкритіша до публіки.

Нещодавно вона створила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій вперше розповіла про свій непростий шлях до життя, яке створила самостійно. Репяхова пригадала, як покинула свій рідний дім заради мрії жити в столиці, як намагалася вступити до університету імені Карпенка-Карого, як познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком та народила сина.

Звісно, Катя не про що не шкодує, адже у вельми молодому віці досягла неймовірних висот: вона – популярний блогер, концертний директор знаменитого музиканта, а також успішна бізнесвумен. Так, не встигла Катерина відкрити власний магазин, як він вже почав користуватися популярністю.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому Катя розповіла про те, що її чоловік Віктор Франкович збирається їхати за кордон. Музикант рушив аж у Сполучені Штати Америки і на даний момент знаходиться там. Судячи з усього, мова йде про невеличке відрядження, мета якого — благодійні концерти. Зараз Павлік гастролює тільки заради збору коштів для України.

Схожі статті