Ксенія Мішина вимагала забути про неї та Еллерта через іншого? Зірка вразила новиною: “Запросили на побачення”

Відома українська акторка Ксенія Мішина не так давно сколихнула мережу вимогливим проханням більше ніколи не асоціювати її з колишнім коханим Олександром Еллертом.

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина рік тому повідомила про те, що вирішила розірвати стосунки з Олександром Еллертом. Новина, хоча була і неприємною, але очікуваною. Незадовго до офіційної заяви шанувальники вже почали активно пліткувати про те, що у пари не все гаразд.

Ксенія Мішина розповіла, як возз'єдналася з Еллетом
Ксенія Мішина вразила новиноюпро побачення

І хоча екс-холостячка вирішила гордо прямувати вперед, її колишній обранець тим часом намагався її повернути. Новина про те, що молоді люди провели разом декілька ночей у готелі Буковелю вселила надію на воз’єднання.

І тим не менш, після цього Ксенія навідріз відмовилася мати хоч будь-яке відношення до Олександра. Зірка публічно попросила своїх фанатів не асоціювати її з гумористом.

Ксенія Мішина вразила новиноюпро побачення

А нещодавно вона повідомила про те, що їде на побачення. Дивно, але зустріч відбулася на кладовищі. Туди її запросив знаменитий мистецтвознавець, який почав підкорювати аудиторію розповіддю про цінність стіни на Байковому цвинтарі, яка дуже скоро явить свою красу усьому світові.

Ксенія Мішина вразила новиноюпро побачення

Що відбувається між молодими людьми залишається загадкою. Хоча Ксеня Мішина повідомила, що це побачення, імовірно мала на увазі товариське. Хіба що характер спілкування між акторкою та мистецтвознавцям не був романтичним. Тобто, можна запідозрити, що таким чином Ксенія просто хотіла привернути увагу аудиторії.

Але не варто відмітати версії, за якої Ксенія дійсно попросила закрити сторінку з Олександром Еллертом через іншого чоловіка. Адже жодному обранцю не буде приємно, якщо його кохану будуть свати усією Україною іншому чоловіку.

Схожі статті