Улюблене музичне шоу України “Голос Країни 12” повертається на телебачення, але покажуть його не на 1+1

Останній сезон талант шоу почали випускати в ефір ще до початку повномасштабної війни, продюсерам вдалося показати країні 5 випусків, а все інше, залишилось лиш у записі.

Тривалий час розважальні шоу не були доречними на українському телебаченні, тому що у людей були інші проблеми та взагалі, почалось інше життя. Страшне та небезпечне. В цей час актуальні лише новини, тому всі відомі канали об’єднали зусилля та запустили “Єдиний телемарафон новин” Проте час іде і є позитивні здобутки на рахунку ЗСУ, тому продюсери 1+1 та ТЕТ вирішили, що глядачам потрібно більше позитиву і повертає легенду “Голос країни” на телебачення та ще й з благодійною метою.

Судді нового сезону
Судді нового сезону

Тепер, проєкт покажуть на телеканалі ТЕТ, всі випуски які були зняті до війни з 2 жовтня будуть саме там. Цю новину розповіли постійні ведучі шоу, Юрій Горбунов та його дружина Катя Осадча в ефірі шоу “Сніданок з 1+1”.

Показ епізодів Голосу запускають з благодійною метою. Кожен випуск буде приводом для збору коштів на ЗСУ, під час трансляцій буде відкритий благодійний фонд. На цьому наголосив Горбунов: “Зараз вже більш позитивна ситуація на фронті, ми отримуємо гарні новини, а допомога ЗСУ – це святе, ми чекали цього місяцями”.

Натомість не всі глядачі вважають доречним запускати проєкт зараз, але ведучі відповіли, що музика і творчість завжди лікує та підтримує і навіть в найскладніші часи, лунає музика і зцілює душі. До того ж трансляції будуть благодійними і ті, хто захоче долучитися до збору коштів на поміч ЗСУ, зможуть це зробити раз на тиждень.

Нова команда в голосі
Нова команда в голосі

У новому сезоні будуть лунати пісні, які написали артисти під час війни, це також велика мета, пригорнути увагу за допомогою нової творчості. Суддями шоу є Оля Полякова, Надя Дорофеєва, Потап та Святослав Вакарчук, а також новинка сезону, народна команда, тренерами якої, стали Олександра Заріцька та Андрій Мацола.

Схожі статті