Жанна Бадоєва працює на росію? Куди зникла телеведуча та чому мовчить, поки її екс-чоловік чує вибухи у Києві

Українська ведуча та режисер Жанна Бадоєва стала відомою завдяки проєкту "Орел і решка", коли стала ведучою перших сезонів, разом зі своїм чоловіком, культовим продюсером і режисером кліпів Аланом Бадоєвим.

Жанна народилася у Литовському місті Мажейкяй, але коли виросла приїхала до Києва, аби навчатися та працювати в Україні. Під час навчання в Університеті Жанна зустріла Алана Бадоєва. Їх історія кохання так закрутилась, що пара прожила багато років у шлюбі та має двох дітей, доньку та сина, а також багато спільних творчих проєктів і гарні стосунки донині.

Колись Алан Бадоєв казав, що Жанна – це єдина жінка, яку він так сильно кохав. І попри те, що Бадоєва вже має іншого чоловіка, Алан тепло відгукується про колишню. Натомість після початку повномасштабної війни, Алан нічого не коментував про Жанну, але є інформація, що Бадоєва живе в росії та працює також в країні агресора. Професію вона не змінила, так і залишилась телеведучою.

Відомо, що Жанна поїхала підкоряти ворожу країну давно, тому що вважала, що саме там прийшов її зірковий час. Деякий час жінка жила за кордоном, а саме в Італії, проте в профілі instagram ведуча вказала російський номер агента по співпраці, тож постійне місце проживання, таки ворожа країна.

Також Жанна за пів року жодного разу не висловилась про війну в Україні. Жодного поста чи історії в соціальних мережах не було і досі немає, невже Бадоєва також доєдналася до зірок-зрадників. Єдине, що зараз відомо про Бадоєву, що вона приїхала на початку вересня на батьківщину до Литви й поки що разом з чоловіком знаходиться там, але як скоро їй потрібно буде повернутись до росії, невідомо, тому що Жанна взагалі замовчує свою позицію. Можливо ведуча не хоче псувати стосунки з колишнім чоловіком та країною, яка її годує, а можливо причина глибше.

Схожі статті