“Там така пенсія, вам би таку”: які гроші отримують Поплавський, Ротару, Матвієнко та інші зіркові пенсіонери

Зірки-пенсіонери не мають звички хизуватися розмірами грошових виплат від держави, але тим не менш, до преси постійно надходять відомості про те, скільки отримують немолоді знаменитості.

Не дивлячись на те, що більшість українських артистів-пенсіонерів усе життя провели на сцені, їхні пенсії значно відрізняються.

Ніна Митрофанівна Матвієнко

Ніна Матвієнко відверто про сина - монаха
Яку пенсію отримують артисти-пенсіонери

Наприклад Ніна Митрофанівна не може похизуватися великими виплатами від держави. Вона прямо заявила, що розмір її пенсії вельми маленький.

“В мене була зарплата дуже висока. Майже дві тисячі доларів. Але дали її перед тим, як я мала вийти на пенсію. Я отримувала державну пенсію – чотири тисячі гривень”

Михайло Поплавський

Михайло Поплавський не заперечує романи зі студентками
Яку пенсію отримують артисти-пенсіонери

Михайло Поплавський не став приховувати від Катерини Осадчої своєї реальної пенсії. Він заявив, що це приблизно 17-18 тисяч гривень. Звісно, він її отримує не тільки як музикант, але і як ректор. Тим не менш, чоловік підкреслив, що пенсійні виплати не є основою його фінансового становища, адже він заробляє виступами, а також має бізнес.

Павло Зібров

Павло Зібров безсоромно зізнався, яка його 62-річна дружина у ліжку
Яку пенсію отримують артисти-пенсіонери

Павло Зібров не приховує, що в нього дуже маленька пенсія. Але артиста це не особливо бентежить, адже основні заробітки він має з концертів та гастролей.

“Я вже отримую офіційну пенсію. За мій стаж роботи мені нарахували 5740 гривень”, – сказав артист.

Софія Ротару

Яку пенсію отримує Софія Ротару
Яку пенсію отримують артисти-пенсіонери

Судячи з усього, Софія Михайлівна має неймовірно високу пенсію. Принаймні так її фінансове становище виставив Володимир Бебешко. Продюсер заявив, що сума баснословна.

“Там така пенсія, вам би таку пенсію, ви б тут сиділи і не парились!”

Володимир Бебешко

Яку пенсію отримують артисти-пенсіонери

Сам Володимир, як продюсер, отримує мінімальну пенсію, але не скаржиться. Говорить, що ніколи не піде за субсидіями, адже там на них чекають бабусі, яким вони набагато потрібніші.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".