Тіна Кароль натякнула, що поринула у почуття до нового чоловіка: мужній військовий, повна протилежність Балану

Тіна Кароль, здається давно зачинила своє серце для нових стосунків, але нещодавно у сторіз поп-діви промайнуло відео, яке натякнуло, що все ж таки є у її житті людина, до якої вона ставиться небайдужо. Дізнайтеся, хто ж добився прихильності зірки.

Тіна Кароль. Ця яскрава співачка завжди здавалася відкритою та щирою на сцені. Поп-діва не раз прямо на виступах говорила про те, що вона співає не просто для прихильників, а ділиться своїми історіями з подругами. Проте, у реальному житті, за лаштунками — це справжня жінка-загадка.

Відомо, що у 2013-м році поп-діва овдовіла. Євген Огір безперечно був і лишається одвічним коханням співачки, якому зірка наважилася подарувати дитину. Втім, як зазначила знаменитість минулого року, вона хоче розкрити свою жіночу сторону та поринути у нові почуття.

Нещодавно в Інстаграм-профілі артистки з’явилося відео з військовим, за якого у Тіни болить серце.

Тіна Кароль натякнула, що поринула у почуття до нового чоловіка

Цікаво, що у багатьох публікаціях поп-діва наголошує на тому, що у нас дивовижні хлопці на передовій, а одного разу у своєму телеграм-каналі порадила дівчатам виходити заміж лише за ЗСУ.

Тіна Кароль натякнула, що поринула у почуття до нового чоловіка

Співачку дуже сильно вразила війна в Україні. Спершу вона навіть не хотіла їхати з монастиря, в якому опинилася ще до всіх подій. Проте, згодом сильна духом Кароль зібрала всю волю у кулак та відчула, що сама може стати тою підтримкою, яку так чекає ранене серце.

Спершу у житті поп-діви з’явилися мітинги та благодійні концерти, а згодом Тіна відкрила душу для всіх українців, яких торкнувся, як і її повномасштабний наступ. Зірка не лише підтримує військових, а й допомагає мирному населенню.

Місяць тому співачка подарувала квартиру родині з Маріуполя, яка втратила дах над головою. Сімейству дали не просто приміщення, а з ініціативи зірки наповнили житло всім необхідним для комфорту.

Нагадаємо, що більше інформації про Тіну Кароль ви можете знайти у відео наших партнерів “Одна минута”. Не забудьте поставити вподобайку та підписатися на канал!

Схожі статті