“Мені його не вистачає, відчуваю”: Злата Огнєвіч натякнула на нового чоловіка в її житті після Задворного

Злата Огнєвіч - українська співачка, яка стала другою всеукраїнською холостячкою та змогла знайти своє кохання на проєкті і будувати стосунки за його межами, натякнула на нове кохання.

Злата йшла на реаліті для того, щоб знайти кохану людину, тому що її попередні стосунки не стали щастям на все життя. Співачка відверто розповідала про свій досвід та чітко знала, якого чоловіка вона хоче бачити поряд із собою. Серед багатьох гідних чоловіків, Злата обрала одного і їм став Андрій Задворний. Звісно, що глядачі не дуже розуміли цей вибір, адже він не відповідав тим вимогам, яких дотримувалась Злата. Проте серце обирає за іншими показниками.

Найголовнішим було те, що артистка була щаслива, зробивши такий вибір і йшла за відчуттями. Але згодом розчарувалася та довго відходила від того, як Андрій з нею вчинив. Огнєвіч переживала розрив достатньо тяжко, тому що щиро покохала цього чоловіка і навіть не очікувала, що все може так статися. Так буває, що іноді, життя знає краще, чого ми потребуємо і цей випадок довів дану теорію.

Скріншот історії Злати в instagram
Скріншот історії Злати в instagram

Після розставання з Задворним, Злата не афішує своє особисте життя і взагалі утримується від обговорення цієї теми. Але не приховує, що підтримує стосунки з учасниками шоу “Холостячка” та з початком війни відновила спілкування з одним зі своїх колишніх. Річ в тому, що чоловік у лавах ЗСУ в Донецькій області й звісно Злата переживає за нього, до того ж він доброволець, а це вартує величезної пошани.

У своїй instagram сторіс, Злата написала неоднозначну фразу: “Мені його не вистачає, відчуваю”. Не дуже уважні підписники одразу можуть подумати, що тема йде про нового коханого чоловіка Огнєвіч, який знаходиться не поруч. Але насправді, Златі не вистачає сонця і вона не може зігрітися. Тому що друга фраза в цій сторіс, звучить так: “Сонце сьогодні, який же кайф”.

Схожі статті