Після розставання з молодою дружиною Павлік вирішив повернутися до родини, яку залишив: “Мені так пощастило”

Знаменитий відомий український співак Віктор Франкович повернувся додому зі Сполучених Штатів Америки та повідомив про це через блог своєї дружини.

Декілька тижнів тому молода дружина Віктора Павліка повідомила про те, що артист буде змушений покинути свою родину заради довготривалої поїздки. Її мету вона не пояснила, але дала зрозуміти, що це розставання не дасться їй легко.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова повідомила, що музикант повертається в родину

Через тиждень вже стало відомо, що Віктор Франкович знаходиться в Сполучених Штатах Америки. Імовірніше за все, мова йшла про гастролі. Останні півроку співак займається благочинними концертами, на яких збирає гроші для допомоги Україні. Сполучені Штати Америки у цій сфері користуються великою популярністю серед українських артистів.

Віктор Павлік вирішив повернутися до родини

За час відсутності Віктора Павліка Катерина постійно нагадувала йому про те, як сильно за ним сумує. Але і артист не забував про свою дружину та сина, і постійно надзвонював їм по відеозв’язку.

Відповідна інформація час від часу з’являлася на особистій сторінці Катерини в соціальній мережі Instagram. А нещодавно стало відомо, що Віктор Павлік вже повертається до України. Дружина музиканта показала, як він їде у напрямку від українського кордону.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова повідомила, що музикант повертається в родину

У цей час Віктор Франкович показував, які неймовірні затори у сторону Польщі. При цьому артист примовляв: “Мені так пощастило”.

Цікаво, що ще декілька місяців тому затори у сторону України також були просто неймовірними, але на даний момент дороги розвантажені.

Тож цілком імовірно, що ранком 16 вересня родина вже возз’єднається і Віктор Франкович зможе обійняти свого маленького сина Михайла.

Нагадуємо, що минулого року в артиста з’явилася четверта дитина. Хлопчика назвали Михайлом. Малюк став неймовірною відрадою для зіркового батька, адже декілька років тому він поховав сина Павла і дуже горював.

Схожі статті