Хто за національністю Настя Каменських: розкрито справжнє ім’я співачки та причину від’їзду в Іспанію

Знаменита українська співачка Настя Каменських одразу ж полюбилася глядачу через свою екзотичну зовнішність, незвичайні чорні кучері та прекрасний голос.

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала глядачів тільки-но з’явилася на екранах. Чорні кучері, розкішна фігура, високий зріст та довгі ноги: ці риси стали її візитівкою, але і в той самий час стали причиною цікавості шанувальників щодо національності артистки.

Вагітна Настя Каменських
Хто за національністю Настя Каменських

І дійсно, на її творчість вплинула італійська культура, адже у дитинстві майбутня співачка прожила деякий час в Італії.

Хто за національністю Настя Каменських

Заради сценічної кар’єри Насті довелося відмовитися від свого справжнього прізвища та взяти псевдонім. Артистка вирішила бути ближче до коренів, і взяла мамине дівоче прізвище. Як згодом з’ясується, це було зроблено для милозвучності та ефектності. Її справжнє — Жмур, типове українське, яке робить алюзію до козацьких часів.

Варто віддати належне, вибір псевдоніму був вдалим, адже після виходу першого спільного кліпу Потапа та Насті Каменських  “Не пара” співачка була взнаванною серед телеглядачів. Що ж стосується національності, то відповідь більш ніж очікувана — Настя Каменських ідентифікує себе, як українку.

Втім, неозброєним оком помітно, що у своїй творчості вона тяжіє до Латинської Америки. Протягом декількох років вона намагається побудувати свою кар’єру в іспаномовних країнах, провела у Мексиці канікули, у 2022 році планувала провести широку діяльність по популяризації своїх хітів серед іспанців, а через загрозу війни вирішила евакуюватися саме в Іспанію, де провела разом зі своїм чоловіком понад півроку.

Мама Насті Каменських почула омріяні слова про діток
Хто за національністю Настя Каменських

Варто відмітити, що вона вельми часто з’являється і на іспанському телебаченні. Особливо після того, як на Україну напала російська федерація.

Схожі статті