Як виглядає єдина дочка Ані Лорак від екс-чоловіка Налчаджиоглу: пишні брови, темна шкіра та турецькі гени

Свого часу Ані Лорак пощастило пережити романтичну східну казку, якій заздрили, яку обговорювали і яку досі не можуть залишити в покої фанати.

Колись популярна українська співачка, а нині російська виконавиця Ані Лорак після перемоги на Євробаченні повідомила про те, що виходить заміж за турецького красеня Мурата Налчаджиоглу. Преса називала цей роман східною казкою. Все здавалося неймовірно романтичним та навіть фантастичним. І це дійсно було ілюзією.

У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з'явилася ще одна донька
Як виглядає єдина дочка Ані Лорак

Ані Лорак показала, як виглядає її дочка Софія від Мурата Налчаджиоглу

Співачка завагітніла, і поки виношувала майбутню дочку Софію, її благовірний розважався у клубах. Все частіше журналісти поширювали новини про те, що турецький бізнесмен не відрізняється подружньою вірністю, а сенсаційні кадри його зради поставили жирну крапку на стосунках Кароліни та Мурата.

Згодом артистка розповідала, що її чоловік зраджував їй не тільки під час вагітності, але і в той час, коли вона гастролювала. Тобто використовував для цього будь-який зручний момент.

І тим не менш від цього шлюбу їй залишилося дещо прекрасне — єдина дочка Софія Налчаджиоглу росте повною копією свого батька.

Ексчоловік Ані Лорак показав 11-річну дочку Софію Налчаджиоглу
Як виглядає єдина дочка Ані Лорак

Будучи зовсім маленькою вона більше нагадувала матір. Дівчинку навіть брали на подіуми для показів мод. Але з часом густі брови, темна шкіра, пишне чорне волосся — усе нагадує бізнесмена.

Донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька і росте копією Мурата
Як виглядає єдина дочка Ані Лорак

Дівчинка обожнює експериментувати з волоссям і наносить на локони фарбу. Дитина з’являється на публіці то з рожевими пасмами, то з зеленими. Мама вже привчає дівчинку доглядати за собою, тому її розкішні брови сформовані, а журналісти помічають певний стиль в одязі дитини.

День народження дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу
Як виглядає єдина дочка Ані Лорак

Ба більше, дівчинка виросла досить ніжною. Ані Лорак якось розповідала, що вона гостро реагує, коли матір або батько забувають приділити їй час через роботу і прямо говорить про те, що її непокоїть.

Схожі статті