Екс-учасник Холостячки Свечкоренко відгуляв весілля і показав неймовірної краси наречену: не така, як Огнєвіч

Колишній учасник популярного романтичного реаліті-шоу Роман Свечкоренко сколихнув мережу раптовими кадрами з весілля. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

З моменту закінчення проєкту Холостячка пройшов рівно рік. У житті деяких учасників відбулися кардинальні зміни. Наприклад, пан Андрій Хветкевич не так давно повідомив, що одружиться, а його обранцем став чоловік. Дмитро Шевченко продовжує розвивати свої стосунки з жінкою, яку зустрів одразу після фіналу, а Андрій Задворний так і не знайшов нову обраницю.

Злата Огнєвіч і Роман Свечкоренко
Екс-учасник Холостячки Роман Свечкоренко відгуляв весілля

Екс-учасник Холостячки Роман Свечкоренко відгуляв весілля

Роман Свечкоренко на даний момент також не самотній. Ба більше, як з’ясувалося його обраниця мріє вийти за нього заміж.

Нещодавно чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри, які були зроблені під час святкування весілля. У союз вступили друзі екс-учасника реаліті-шоу.

Екс-учасник Холостячки Роман Свечкоренко відгуляв весілля

Герой статті спочатку показав, як проходила сама церемонія, а потім у кадр потрапила його кохана, яка у цей момент плакала. Потім додала, що також так хоче.

У відповідь на це Роман лише посміявся, вочевидь, не насмілившись щось обіцяти своїй дівчині.

Нагадуємо, що Романа вважали одним з фаворитів співачки і навіть передрікали йому перемогу. Втім, хлопець хоча і повернувся у фінал, але завоювати серце Злати йому так і не вдалося. Натомість це зробив Андрій, який через декілька місяців покинув артистку і розбив їй серце своєю поведінкою.

У студії Злата з’ясувала, що Андрій з самого початку не прийшов на шоу заради кохання, а сподівався пропіаритися. Бізнесмен в свою чергу у цьому нічого поганого не вбачає. Мовляв, усі це роблять. Але одні про це говорять відкрито, а інші замовчують.

Схожі статті