Дядя Жора поскаржився на свою дружину та розповів, хто у родині займає посаду “Директора”: “Розводить мене”

Дядя Жора відомий як український шоумен, продюсер, актор та співак. Дуже різностороння, творча особистість. Він брав участь як актор і комік у таких шоу як Камеді Клаб та КВК. Така творча активність не завадила йому побудувати велику родину, на яку тепер Дядя Жора скаржиться.

Сам Дядя Жора має ім’я Мичковський Вадим Ростиславович а от псевдонім з’явився ще у шкільні роки, коли юного Вадима так називали однолітки у школі з 7-го класу. Комік народився у Хмельницькому там він і навчався після школи в університеті на юриста. Але творча натура не ховалась за кодексами та в університетські роки Дяді Жори вдалося створити КВК – команду “Три товстуни”. З цієї самої команди й почався творчий та підприємницький шлях актора. Все почалося з піцерії в його навчальному закладі, а потім з’явився гастроном та рекламна агенція.

Дядя Жора переїхав у столицю завдяки своїй команді КВК, яка мала великий успіх і грала у вищій лізі. До речі псевдонім він взяв лише у 2006, вже під час життя у Києві. Гумористичний успіх Вадима, довів його до посади резидент “Comedy Club Ukraine”. Також згодом артист почав грати у фільмах та брати участь у різноманітних шоу України. Коли артист спробував багато ролей, він вирішив почати продюсувати та відкрив власний продюсерський центр “Дядя Жора Company”.

Д
Доньки Дяді Жори

Попри такий активний творчий шлях, Дядя Жора знайшов час на побудування родини, яка вважається багатодітною, адже комік має трьох доньок різного віку. Найстарша народилася у 2003 році, а наймолодша у 2017 році. Дівчата мають оригінальні імена: Уляна, Устина та Аміна. Дружину  артиста звати Наталя, жінка має свою професію, якою активно займається. Вона працює блогером-дієтологом, жінка активно веде сторінку в instagram, де й розповідає секрети здорового харчування.

Д
Дружина Наталя розводить Дядю Жору

Нещодавно в тій же соціальній мережі, Дядя Жора поскаржився на дружину через те, що йому доводиться забирати з пошти купу важких коробок, замість двох маленьких, як каже йому дружина, коли відправляє чоловіка на пошту. Каже: “Жінка завжди мене розводить”. Також Дядя Жора засвітив маленьку доньку та зізнався, що саме Аміна є “директором” в родині.

М
Маленький родинний директор

Схожі статті