Приголомшливий красень: фото 18-річного сина Олега Винника і Таюне, якого приховували роками облетіло мережу

Олег Винник завжди вмів заінтригувати свою аудиторію. Досі прихильники гадають, чи має Головний вовк країни стосунки зі своєю бек-вокалісткою Таюне, а головне, як виглядає його дитина. Дізнайтеся про все у матеріалі.

Олег Винник. Герой цього матеріалу на сцені завжди здається щирим, а його пісні прямують від самого серця. Тим не менш секретів у Головного вовка країни — хоч відбавляй. Досі він приховує інформацію про свій сімейний стан, але від пильних фанатів нічого не можна притаїти.

У 2005-му році, коли кар’єра музиканта лише набирала обертів, у Німеччині взяли у нього чи не перше велике інтерв’ю. Саме тоді закордонним журналістам і проговорився талановитий артист. Виявилося, що у музиканта є законна обраниця та крихітний син. Тоді, сповнений надій Олег дуже мріяв про те, аби його маленька молода родина переїхала ближче до нього. Та склалося все навпаки: назад на Батьківщину повернувся сам популярний блондин, аби радувати своєю творчістю українців.

Адвокат Олега Винника розповіла про нього правду
У мережі з’явилося фото сина Олега Винника і Таюне

Цікаво, що після цього року відстежити інформацію про його дитину фактично не можливо. Проте, у 2020-му році мережу покорили світлини юного спортсмена на ім’я Юліан Винник. Плавець похизувався торсом на змаганнях у тій же самій Німеччині. Відомо, що і сам артист дуже полюбляє басейн, але, на скільки відомо, професійного розряду не має.

У мережі з’явилося фото сина Олега Винника і Таюне

Загадкового хлопця дуже вподобали прихильники Головного вовка країни. Дуже хотіли фанати побачити на кого все ж таки схожий потужний аквамен з легендарним прізвищем, але відстежити юнака у популярних соціальних мережах — марна трата часу. До речі, і сам Олег, і Таюне дуже рідко діляться своїми особистими світлинами: лише кадри з виступів та професійна фотозйомка. З весни цього року обидві знаменитості пропали з медійного простору.

Нагадаємо, що більше про родину, романи та інтриги Винника ви можете дізнатися у відеоматеріалі наших партнерів “Одна минута”. Не забувайте підписуватися на канал та ставити вподобайки.

Схожі статті