Скандальне викриття Насті Талпи: вся правда про кастинг учасників на реаліті-шоу “Пара на мільйон”

Два тижні тому на Новому каналі запустили нове шоу, яке було відзнято ще у 2021 році, але запуск в ефір відклали через війну. Це нове реаліті-шоу "Пара на мільйон", учасники якого, проходили кастинг. Але за короткий термін глядачі вже встигли викрити шокуючі подробиці з реального життя однієї з учасниць.

Сенс шоу “Пара на мільйон” об’єднати у пари дівчат та хлопців з різних світів. Тобто, 12 хлопців-ботанів та 12 дівчат-тусовщиць, повинні знайти собі більш-менш підходячого партнера та проходити разом змагання, за які вони отримують гроші у разі перемоги. Всі учасники різні за сферою діяльності, віком, способом життя, принципами та досвідом, як життєвим, так і романтичним. Але основна мета полягає в тому, щоб хоча б одна пара з проєкту, знайшла взаємне кохання та порозуміння між собою, тобто, щоб два паралельні світи об’єднались в один та ще й виграли цілий мільйон гривень.

Поки що, за два випуски складно зрозуміти хто є хто, але у деяких учасників вже з’явилась взаємна симпатія один до одного, але якби дивно це не звучало, до партнерів з інших пар. Хоча партнера по команді хлопці та дівчата обирали самі, а от чому так вийшло, ніхто поки що не розуміє.

Ведучими проєкту стали відома Леся Нікітюк та гуморист Роман Міщеряков. Рома та Леся виконують роль наставників і психологів одночасно, вони дають завдання учасникам та знайомлять їх з правилами, також коригують, підказують та розмовляють з ними на ті теми, які бентежать і дівчат і хлопців. До того ж кожного випуску з шоу вибуває одна пара, проти якої, таємно голосують учасники в парах.

П
Пара Настя Талпа та Марк Куцевалов

Звісно, щоб потрапити на реаліті, потрібно було проходити кастинг, на якому відбирали 24 учасника, виходячи з критеріїв, які б співпадали з запитом продюсерів. Але не завжди ті, хто приходить на шоу, каже на кастингу всю правду про себе та своє життя за межами проєкту. Так сталося з однією з учасниць Настею Талпою, яка обрала собі в пару вже відомого коміка Марка Куцевалова, але спочатку він їй відмовив, а потім пара таки возз’єдналась та почала боротьбу.

В
Вражаючі подробиці з життя Насті Талпи за межами проєкту

Отже, в мережі з’явилися шокуючі подробиці з реального життя Насті, виявляється, що дівчина уводить чужих чоловіків з сімей, а також, є залежність від наркотичних речовин і позує в непристойному вигляді для фотографій. А сама Настя себе позиціонує як флориста та блогера. Настя ще має доньку, про яку не розказала на шоу. Тож, на якому боці камери правда, залишається лише здогадуватися. Проте, як така учасниця пройшла суворий відбір, незрозуміло. А що з нею буде далі, треба дивитись в шоу “Пара на мільйон”, але вже іншими очима.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.