Дочка Оксани Марченко проти дочки Ігоря Кондратюка: як виглядають та чого досягли спадкоємиці зірок Х-Фактора

Коли Оксана Марченко та Ігор Кондратюк були хорошими друзями, їхні дочки ще навчалися в школі. Однак обидві виросли і стали справжніми красунями.

2014-го дружбі знаменитого українського продюсера Ігоря Кондратюка та телеведучої Оксани Марченко настав кінець. Уся справа в тому, що президент російської федерації володимир путін охрестив дочку Оксани та її чоловіка Віктора Медведчука Дарина. А 2014 почалася війна.

Стало відомо, чого досягли доньки Ігоря Кондратюка і Оксани Марченко

Стало відомо, чого досягли доньки Ігоря Кондратюка і Оксани Марченко

Дівчинка росла непублічною персоною, а показати красуню, яка виросла у сім’ї олігарха Марченко наважилася лише на її вісімнадцятиріччя. Дівчина успадкувала риси своєї матері, а також певно харизму та енергетику.

Минулого року навколо Дарини прогримів небувалий скандал — сімнадцятирічна спадкоємиця Віктора Медведчука вступила до Женевського університету. Але за декілька днів до вильоту у Швейцарію її візу анулювали. Причина недопуску до країни Європейського Союзу проста та лаконічна — зв’язок з володимиром путіним.

Який саме напрямок обрала Дарина Медведчук достовірно невідомо. Втім, немає жодних сумнівів, що батько-бізнесмен знайшов для своєї спадкоємиці гідну альтернативу Женевському учбовому закладу.

Єдина дочка Ігоря Кондратюка так само, як і Дарина росла у атмосфері шоу-бізнесу, хоча преса до неї не мала жодного доступу. Дівчина обрала вельми нестандартний напрямок — космічна інженерія. Аби здобути наукову професію вона рушила до Сполучених Штатів Америки, де зараз і навчається.

Стало відомо, чого досягли доньки Ігоря Кондратюка і Оксани Марченко. Свіжа фотографія Ігоря Кондратюка та його дітей, Данила, Сергія та Поліни

Поліна не бачила свою сім’ю ще з минулого року, коли вилетіла за кордон у вересні 2021-го. Дівчина намагалася потрапити до України, але усі її квитки були анульовані через війну. Нещодавно Ігор Кондратюк повідомив, що вони таки збираються приїхати до Поліни, адже дуже скучили за молодшою дочкою.

Схожі статті