Програвший фіналіст Холостячки Дмитро Шевченко зізнався, що в нього не одна кохана: Огнєвіч є у цьому списку?

Фіналіст романтичного реаліті-шоу "Холостячка-2" Дмитро Шевченко сколихнув мережу зізнанням про кількість своїх коханих. Що приховує тренер?

Відомий український тренер Дмитро Шевченко, який прославився завдяки участі у романтичному реаліті-шоу “Холостячка-2” зі Златою Огнєвіч на даний момент активно будує своє життя та кар’єру на очах у всієї країни.

Дмитро Шевченко розповыв про першу зустріч зі Златою Огнєвіч після фіналу
Дмитро Шевченко зізнався, що в нього не одна кохана

Чоловік вирішив розвивати особистий мікроблог в Instagram та активно спілкується з шанувальниками.

Дмитро Шевченко зізнався, що в нього не одна кохана

Не обходиться і без провокаційних питань від аудиторії, але Дмитро Шевченко навчений досвідом, знає, як уникати та увертатися від каверзних запитів.

Так, нещодавно у чоловіка поцікавилися, чи є в нього кохана людина. Користувач мережі, очевидно, мав на увазі обраницю, але Дмитро Шевченко вирішив зіграти на контексті і заявив, що в нього вона не одна. До тексту він додав фотографію зі своїми рідними. Тож Злати Огнєвіч у цьому списку точно немає.

Дмитро Шевченко зізнався, що в нього не одна кохана

Нагадуємо, що Дмитра Шевченка до останнього вважали фаворитом співачки і пророкували йому перемогу в проєкті. Втім, чоловік хоча і відкрився артистці за її ж проханням, але програв Андрію Задворному. Емоції розчарування та гніву він не приховував, але вже на пост-шоу стало відомо, що в його життя увірвалося нове кохання.

Іронія полягала в тому, що його нова обраниця проживала зі Златою в одному будинку. Преса мала інформацію про те, що тренер декілька разів виходив з будівлі, де проживає Огнєвіч і зробила невірні висновки щодо їхніх стосунків, чим лише підігріла інтерес до шоу.

Зараз ні Дмитро, ні Андрій не спілкуюся зі Златою. Ба більше, переможець проєкту доволі грубо жартує про свої стосунки зі співачкою, а вона робить вигляд наче нічого і не було. Лише в інтерв’ю Огнєвіч щізналася, що не може пробачити колишнього.

Схожі статті