Оля Полякова розповіла про зраду чоловікові та серйозну сварку через це зі свекрухою: “Як погнала на неї…”

Відома українська співачка Оля Полякова вперше розповіла про те, як посварилася з свекрухою через екранний роман із Іваном Ургантом. Усі деталі в статті.

Оля Полякова завжди намагалася підтримувати свою репутацію зразкової дружини та мами. Втім, ніхто не застрахований від невдалих жартів, а тим паче зірки.

Оля Полякова змінила образ
Оля Полякова розповіла про зраду чоловікові

Свого часу Оля Полякова стала жертвою першоквітневого розіграшу від команди Івана Урганта. У його програмі заявили про те, що у Суперблондинки з гумористом роман, а спростували жарт лише під кінець ефіру. Втім, ця ситуація сильно вплинула на стосунки співачки з її свекрухою, мамою Вадима Буряковського, яка не змогла вчасно правильно розцінити ситуацію.

Оля Полякова розповіла про зраду чоловікові

Оля Полякова повернулася з Європи та вразила всіх зовнішнім виглядом
Оля Полякова розповіла про зраду чоловікові

Так, у програмі “Дорослі дівчата” Оля Полякова розповіла Маші Єфросиніній, що її свекруха почула про роман і почала з’ясовувати зі своєю зірковою невісткою стосунки. І хоча спочатку знаменитість намагалася все пояснити, потім не витримала і вигнала свекруху з дому.

“Каже мені: “А я все знаю. У тебе ж з Ургантом-то роман! “. Я відповідаю: “Мам, ви чого, з глузду з’їхали?”, – А я про це не знала, тільки потім розібралася. “Я бачила, ти сідала з ним в машину!”. “Це вже взагалі вигадано, ніколи я не сідала в машину з Ургантом. Мені так стало прикро. І я як погнала на неї і вигнала її з дому. Вона зібралася і поїхала”, — зізналася зірка у шоу.

Варто відмітити, що мама Вадима Буряковського пішла з життя минулої зими. Про це стало відомо вже тоді, коли родина носила траур. Олі Поляковій все ж таки вдалося налагодити стосунки з мамою чоловіка, хоча враження від цієї неприємної події стерти було неможливо.

Зараз вона, звісно, згадує про скандал з жалем, адже дала зрозуміти — також перегнула палицю через відсутність емоційного ресурсу вирішити проблему.

Схожі статті